Δώδεκα ωραίες  «κυρίες»  από την Ismailos Classics Cars (φωτό)

Δώδεκα ωραίες  «κυρίες»  από την Ismailos Classics Cars (φωτό)

Όταν κάτι γίνεται με μεράκι και αγάπη είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Tον Αντώνη Ισμαήλο τον γνωρίζετε όλοι. Είναι ο πιο μεγάλος ντίλερ της Mercedes στην Ελλάδα.

Όμως εκτός από σωστός επιχειρηματίας απέδειξε ότι είναι ένας καλός συλλέκτης παλιών αυτοκινήτων που στο πέρασμά τους άφησαν εποχή.

Το σημαντικό δεν είναι η αγορά ενός παλιού αυτοκινήτου που αρκετές δεκαετίες πριν κυριαρχούσε στους ευρωπαϊκούς δρόμους.
Το σημαντικό είναι η ανακατασκευή του. Από την αμμοβολή για να «φύγει» η σκουριά μέχρι τη σύνθεση του κάθε αυτοκινήτου με γνήσια ανταλλακτικά και αυθεντικά εξαρτήματα.
Κάθε κομμάτι που τοποθετείται έχει τη δική του ιστορία.

Η ανακατασκευή οχημάτων ήταν πάντα ένα κομμάτι της προσωπικής του ευχαρίστησης. Ο Αντώνης Ισμαήλος αφιέρωνε αρκετές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο του για να κάνει το όραμα του πραγματικότητα.

Ήθελε να επαναφέρει οχήματα μεγάλης χρηματιστηριακής αλλά κυρίως συναισθηματικής αξίας, στην κατάσταση που ήταν την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους .
Στο πλευρό του, σ αυτή την προσπάθεια δεν ήταν μόνο η οικογένειά του αλλά και αρκετοί έμπειροι μηχανικοί που δουλεύουν στις επιχειρήσεις του.

Ο Αντώνης Ισμαήλος, στην εκδήλωση που έγινε στο παλαιό καπνεργοστάσιο Παπαστράτου στον Πειραιά, είπε ότι χαίρεται να βλέπει τους ανθρώπους να δημιουργούν.
« Ένα πεδίο δημιουργίας είναι να ανακατασκευάζουν νέοι άνθρωποι τ’ αυτοκίνητα των γονιών τους. Μέσω αυτής της ενέργειας τους τιμούν».

Μετά από δύο δείγματα γραφής στα Ismailos Classics Tours που προηγήθηκαν, οι άνθρωποι της εταιρείας πήραν την απόφαση να παρουσιάσουν σε πιο ευρύ κοινό τη δουλειά τους.

Μια δουλειά που αγγίζει την τελειότητα. Η αλήθεια είναι πως, όταν ιδιοκτήτες οχημάτων επταψήφιας αξίας εμπιστεύονται τα οχήματά τους στους τεχνικούς της Ismailos Classics, η σχέση εμπιστοσύνης αλλά και η ποιότητα της δουλειάς είναι κορυφαία και αντάξια γνωστών οίκων του εξωτερικού.

Στο καπνεργοστάσιο όπου έγινε η εκδήλωση 250 υψηλοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα 12 οχήματα, τις όμορφες «κυρίες» που έχει ανακατασκευάσει πλήρως η εταιρεία του ,στα δύο χρόνια ζωής που μετράει στο εξειδικευμένο τμήμα των κλασικών οχημάτων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων, οι συμμετέχοντες στα Ismailos Classics Tours, που αποτελούν κλειστό club, αλλά και στελέχη της αγοράς αυτοκινήτου. Επιπλέον, πολλά και γνωστά μέλη του επιχειρηματικού και του εφοπλιστικού κόσμου έδωσαν το παρών αποδεικνύοντας πως κάποιες σχέσεις μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Η ποιότητα της δουλειάς της Ismailos Classics προκαλεί το ενδιαφέρον ακόμα και στους πιο αυστηρούς κριτές και τους καλύτερους γνώστες του αντικειμένου.

Ο Αντώνης Ισμαήλος ανέφερε ακόμη: « Το κομμάτι της υλοποίησης του κάθε project αναλαμβάνει η ξεχωριστή ομάδα των μηχανικών που εξειδικεύονται στις αντίκες και, χωρίς εκείνους, δε θα είχαμε καταφέρει να βγάζουμε την ποιότητα που επιθυμώ».

Ακολούθησε δεξίωση με αρκετή σαμπάνια από τη νέα Moet & Chandon Ice Imperial Rose.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.