ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ευρωπαϊκό Ντεμπούτο της Ford για τα Mustang, EcoSport, Ranger Black Edition και Tourneo Custom (φωτό)

Ευρωπαϊκό Ντεμπούτο της Ford για τα Mustang, EcoSport, Ranger Black Edition και Tourneo Custom (φωτό)

Τα Νέα Μοντέλα που θα έχει η Ford στο περίπτερο Hall 9, Messe Frankfurt

Το Ευρωπαϊκό εκθεσιακό ντεμπούτο τους θα κάνουν τα μοντέλα Mustang, EcoSport, Tourneo Custom και Ranger Black Edition στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2017 ( περίπτερο της Ford στο Hall 9, Messe Frankfurt). Σε περίοπτη θέση θα βρίσκεται η ολοκληρωμένη γκάμα του Ford Fiesta και Ford GT ’67 Heritage.

Οι επισκέπτες θα δουν σε πρώτη εμφάνιση την έκδοση περιορισμένης παραγωγής Ranger Black Edition και φυσικά το εξελιγμένο και πιο ευέλικτο, πολυτελές Tourneo Custom οκτώ/εννέα θέσεων.

Η ολοκληρωμένη γκάμα του νέου Ford Fiesta των Fiesta Active crossover και Fiesta ST θα εκτίθενται δίπλα στην αποκλειστική, επετειακή έκδοση Ford GT ’67 Heritage, βαμμένη σε μοναδικό κόκκινο χρώμα με λευκές ρίγες, προς τιμήν του αγωνιστικού GT40 Mark IV που κέρδισε στο 1967 Le Mans.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 12 Σεπτεμβρίου ο Steven Armstrong, group vice president & president, Ford Motor Company, Ευρώπης, Μ. Ανατολής & Αφρικής, θα απευθύνει χαιρετιστήρια ομιλία με το όραμα της Ford για το μέλλον της μετακίνησης.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.