Jeep, Ίβκοβιτς και Ολυμπιακός: Τρεις Θρύλοι μαζί για καλό σκοπό!

Jeep, Ίβκοβιτς και Ολυμπιακός: Τρεις Θρύλοι μαζί για καλό σκοπό!

Σήμερα , 20 Σεπτεμβρίου, η νέα ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, ο προπονητής – θρύλος Ντούσαν Ίβκοβιτς και η Autoone, θα βρεθούν μαζί για να τιμήσουν την τεράστια καριέρα του διάσημου προπονητή που αποφάσισε να αποσυρθεί από τους πάγκους.

Η συνάντηση των μεγάλων αστεριών, θα γίνει πραγματικότητα με τη χορηγία της AutoOne, εταιρείας μέλους του Ομίλου Συγγελίδη, η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα ως επίσημος διανομέας των μαρκών Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Fiat Professional καθώς και της Jeep.

Η Jeep και το νέο Compass που μόλις ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά, θα αναλάβουν την μεταφορά των καλεσμένων, επισήμων και παικτών.

Οι τριήμερες εκδηλώσεις προς τιμήν του προπονητή Ντούσαν Ίβκοβιτς, θα περιλαμβάνουν και έναν AllStar φιλικό αγώνα μπάσκετ.

Η νέα ομάδα του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν και η ομάδα Dusan Ivkovic Stars η οποία θα αποτελείται από παγκοσμίως διάσημους παίκτες που ανέδειξε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στην μεγάλη καριέρα του, θα παίξουν για καλό σκοπό, με τα έσοδα να διατίθενται για τη στήριξη της οργάνωσης ”Χαμόγελο του Παιδιού” και του ”Παιδικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στη Σερβία’’.

Τα Αστέρια του Ίβκοβιτς, θα φορέσουν στολή με τα σήματα της Jeep και της AutoOne ενώ και κατά τη διάρκεια όλων των υπόλοιπων εκδηλώσεων προς τιμήν του προπονητή, οι διάσημοι παίκτες, οι επίσημοι καλεσμένοι και φυσικά ο ίδιος ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, θα μετακινηθούν με τον στόλο των αυτοκινήτων Jeep Compass που εξασφάλισαν η Jeep Hellas και η AutoOne του Ομίλου Συγγελίδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.