Στην Ελλάδα η Παγκόσμια Δημοσιογραφική Παρουσίαση του νέου Dacia DUSTER!

Στην Ελλάδα η Παγκόσμια Δημοσιογραφική Παρουσίαση του νέου Dacia DUSTER!

Το GROUPE RENAULT επέλεξε την Ελλάδα για την Παγκόσμια Δημοσιογραφική Παρουσίαση του νέου Dacia DUSTER. Για περισσότερο από ένα μήνα η Ελλάδα θα φιλοξενήσει 500 δημοσιογράφους απ’ όλο τον κόσμο.

Στους δρόμους της Ανατολικής Αττικής οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου θα κάνουν τα πρώτα χιλιόμετρα του νέου Dacia DUSTER και θα γράψουν τις εντυπώσεις τους για το αυτοκίνητο και όχι μόνο.

Είναι θετικό ότι στην Ελλάδα θα συγκεντρωθούν οι δημοσιογράφοι για να οδηγήσουν το νέο Dacia. Το DUSTER, αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα τόσο της Dacia, όσο και του GROUPE RENAULT, ξεχωρίζοντας για το μοναδικό του χαρακτήρα, τις υψηλές δυνατότητες, αλλά και το κορυφαίο value for money.

Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στην ελληνική εταιρία που αντιπροσωπεύει τα αυτοκίνητα των Renaul @ Dacia στη χώρα μας γιατί έδωσε το δικό της αγώνα για να πείσει τους Γάλλους να φέρουν τους δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο στη Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.