Η DriveNow γίνεται θυγατρική πλήρους ιδιοκτησίας του BMW Group

Η DriveNow γίνεται θυγατρική πλήρους ιδιοκτησίας του BMW Group

Tο BMW Group συνεχίζει την συστηματική του εξέλιξη σαν μία πελατοκεντρική εταιρία μετακίνησης και μένει σταθερά επικεντρωμένο στη μελλοντική μετακίνηση.

Η συμφωνία εξαγοράς υπόκειται σε έγκριση των μονοπωλιακών αρχών. Με αυτή την κίνηση, ο παγκοσμίως μεγαλύτερος πάροχος premium μετακίνησης προσφέρει στους πελάτες αποδοτικές, βιώσιμες λύσεις μετακίνησης από μία πηγή.

Ο ραγδαία αναπτυσσόμενος τομέας υπηρεσιών μετακίνησης είναι από τους ακρογωνιαίους λίθους της εταιρικής στρατηγικής του BMW Group, NUMBER ONE > NEXT, όπως αποδεικνύεται και από την βιώσιμη επέκταση των προϊόντων της εταιρίας στους τομείς on-demand μετακίνησης (DriveNow & ReachNow), στάθμευσης (ParkNow) και φόρτισης (ChargeNow).

Επομένως, η εξαγορά μεριδίων της Sixt είναι το επόμενο λογικό βήμα στην παραπάνω στρατηγική, μετά την απόκτηση της Parkmobile LLC στις αρχές Ιανουαρίου της φετινής χρονιάς, μία κίνηση που ανέδειξε το BMW Group σε παγκοσμίως κορυφαίο πάροχο ψηφιακών λύσεων στάθμευσης.

Ανεξάρτητα από την εξαγορά του μεριδίου της Sixt στην DriveNow, το BMW Group και η Sixt θα συνεχίσουν την επιτυχημένη, μακροχρόνια συνεργασία τους μέσω της παροχής οχημάτων BMW και MINI για τον στόλο της Sixt.

«Η κοινή εξέλιξη της DriveNow καταδεικνύει με εντυπωσιακό τρόπο την καινοτόμο δύναμη της Sixt και του BMW Group. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους της DriveNow και του BMW Group γι’ αυτή την επιτυχία και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη στρατηγική συνεργασία μας με το BMW Group μέσω των συμβάσεων παροχής οχημάτων BMW και MINI», δήλωσε ο Alexander Sixt, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Sixt SE, υπεύθυνος Στρατηγικής του Group.

Η DriveNow ιδρύθηκε το 2011 σαν μία κοινοπραξία premium car-sharing (κοινοχρησία οχημάτων) μεταξύ του BMW Group και της Sixt SE. Η υπηρεσία χρησιμοποιείται ήδη από περισσότερους από ένα εκατομμύριο πελάτες σε 13 Ευρωπαϊκές πόλεις. Ο στόλος περιλαμβάνει πάνω από 6.000 πολυτελή οχήματα BMW και MINI σε όλη την Ευρώπη. Το ηλεκτρικό BMW i3 διατίθεται επίσης για χρήστες σε όλες τις περιοχές λειτουργίας της υπηρεσίας DriveNow.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: now24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.