ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Jeep Winter Tour: Το Jeep Camp στον Παρνασσό υποδέχεται το Jeep Compass

Jeep Winter Tour: Το Jeep Camp στον Παρνασσό υποδέχεται το Jeep Compass

Αν αγαπάτε την περιπέτεια, αν θέλετε να περάσετε μια όμορφη ημέρα γεμάτη συγκινήσεις έχουμε να σας κάνουμε μια αξιόλογη πρόταση. Προγραμματίστε από τώρα μια βόλτα μέχρι την Αράχωβα και πιο συγκεκριμένα στο Λιβάδι.

Εκεί θα ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία. Αρκεί να επισκεφθείτε το Jeep Camp στο Λιβάδι-Αράχωβας όπου ανανεώθηκε και έγινε ακόμα πιο απαιτητικό και συναρπαστικό. Χρειάζεται απλά μια απόφαση και ένας σωστός προγραμματισμός για να σας μείνει η ημέρα αυτή αξέχαστη.

Θα ανακαλύψετε μόνοι σας τις μοναδικές δυνατότητες του Jeep Compass, του ολοκαίνουργιου Premium Compact SUV της Jeep που δεν φοβάται τις προκλήσεις. Θα οδηγήσετε και το Jeep Renegade.

Αν δεν ζήσετε αυτή την off-road διαδρομή ,με τις ιδιαίτερα δύσκολες απαιτήσεις, δεν πρόκειται να καταλάβετε γιατί η Jeep θεωρείται η Νο 1 εταιρία για τις δύσκολες καταστάσεις.

Ζητείστε να οδηγήσετε τα Jeep Compass και Jeep Renegade σε δρόμους γεμάτους από βαθιές παγίδες λάσπης. Θα περάσετε από τη ‘σκακιέρα’ που αναγκάζει τα οχήματα να κινηθούν με τρεις και δύο ρόδες, θα πραγματοποιήσετε αναβάσεις και καταβάσεις σε μεγάλες κλίσεις, αλλά θα κινηθείτε και σε έντονα βραχώδη περιβάλλοντα, όπως αυτά που θα συναντούσατε σε ένα ποτάμι.

Τα Jeep εκτελούν όλες τις παραπάνω δοκιμασίες με χαρακτηριστική άνεση καθώς έχουν σχεδιαστεί εξαρχής για να προσφέρουν απόλυτη ελευθερία στον κάτοχό τους και να υποστηρίζουν στην πράξη το ρητό της Jeep: ‘Go Anywhere Do Anything’.

Η εμπειρία Jeep Camp στο Λιβάδι της Αράχωβας, ξεκινά από το άνετο «σπίτι» της Jeep, με το δικό του χώρο στάθμευσης.

Εκεί, οι επισκέπτες απολαμβάνουν ένα ζεστό ρόφημα και ενημερώνονται για τα χαρακτηριστικά των μοντέλων σε ένα αυθεντικό Jeep περιβάλλον πλημμυρισμένο με εικόνες και βίντεο από εμπειρίες 4Χ4.

Ακολούθως, μεταφέρονται οδικώς στο χώρο του Jeep Camp όπου με την ασφάλεια της καθοδήγησης του εξειδικευμένου προσωπικού της Jeep, βιώνουν την ξεχωριστή εμπειρία off-road οδήγησης ενός Jeep.

Φέτος, με την έλευση του νέου Compact Premium SUV, Jeep Compass, το Jeep Camp του Παρνασσού, υπόσχεται ακόμα πιο δυνατές συγκινήσεις αλλά και μερικές εκπλήξεις για τους μικρούς Jeep fans που θα συνοδεύσουν την οικογένειά τους σε αυτή την off road εμπειρία.

• Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο, Κυριακή και αργίες

• Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 6936 532754

• Jeep Camp: στην θέση Λιβάδι Παρνασσού

GoogleMaps location: https://goo.gl/maps/x4GZW7DTS522

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.