ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι προβολείς στο περίπτερο της Peugeot στην Γενεύη πέφτουν στο 508 (φωτό)

Οι προβολείς στο περίπτερο της Peugeot στην Γενεύη  πέφτουν στο 508 (φωτό)

Είναι από τα πιο συναρπαστικά μοντέλα της γαλλικής φίρμας. Το νέο και ταυτόχρονα ριζοσπαστικό σεντάν, το PEUGEOT 508, με το εντυπωσιακό στυλ που υπόσχεται μοναδικές οδηγικές εμπειρίες.

Όλοι όσοι το είδαν στην press day στην έκθεση της Γενεύης εντυπωσιάσθηκαν από τη μυώδη σιλουέτα του και την εντυπωσιακή του σχεδίαση. Είναι ένα 5θυρο σεντάν/κουπέ εμπνευσμένο από το πρωτότυπο PEUGEOT Instinct.

Στο εμπρός μέρος, κυριαρχούν τα κάθετα φώτα ημέρας LED που προσδίδουν στο αυτοκίνητο μία ιδιαίτερη και μοναδική φωτεινή υπογραφή.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα τρισδιάστατης αισθητικής Full LED πίσω φωτιστικά σώματα, που ενώνονται νοητά με το γυαλιστερό μαύρο οριζόντιο τμήμα.

Η απουσία πλαισίου στα πλευρικά παράθυρα τονίζει ακόμα περισσότερο την κουπέ εμφάνιση του αμαξώματος, ενώ το πορτμπαγκάζ εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στο χώρο των αποσκευών. Εντυπωσιακό είναι και το εσωτερικό του που προέρχεται κατευθείαν από το πρωτότυπο Exalt.

Στο PEUGEOT i-Cockpit περιλαμβάνεται το μικρής διαμέτρου, “flat bottom & top” τιμόνι, η HD οθόνη αφής των 10’’ με τους αεροπορικού τύπου διακόπτες στη βάση της, και το head-up display των 12,3 ιντσών. Στη διάθεση του οδηγού υπάρχουν και 4 επιλογές τρόπου οδήγησης (Eco, Sport, Comfort, Normal).

Εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογίες. Στις περισσότερες εκδόσεις με τους κινητήρες PureTech βενζίνης 180 και 225 και BlueHDi diesel 130, 160 και 180 ίππων, διατίθεται και το νέο αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο EAT8.

Σε ορισμένες εκδόσεις διατίθεται και η ανάρτηση μεταβαλλόμενης απόσβεσης, καθώς και ο πίσω άξονας πολλαπλών συνδέσμων, που συνδυάζουν ιδανικά τη δυναμική συμπεριφορά, την άνεση και την ασφάλεια.

Ένα εντελώς νέο σύστημα νυχτερινής όρασης, που έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει ζωντανούς οργανισμούς, που κινούνται μπροστά από το αυτοκίνητο, σε αποστάσεις μέχρι και 200 μέτρα.

Το PEUGEOT 508 είναι ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της στρατηγικής αναβάθμισης της μάρκας, γεγονός που πιστοποιείται από την επιλογή των επιμέρους υλικών, (δέρμα Nappa, και Alcantara), έως και το κορυφαίο ηχοσύστημα της FOCAL.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.