ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Mercedes Me και Mercedes CLS 2018: Δύο παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής

Mercedes Me και Mercedes CLS 2018: Δύο παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής

Σε μια καλοστημένη παρουσίαση , σε ένα ασυνήθιστο – για το χώρο του αυτοκινήτου περιβάλλον- η Mercedes Benz Ελλάς, μας έδωσε μια πρώτη γεύση από τις αρετές της νέας αλλά και τσουχτερής σε τιμή CLS 2018 και ταυτόχρονα οι επιτελείς της εταιρίας μας έκαναν μια επίδειξη της online πλατφόρμας υπηρεσιών Mercedes Me.

Δηλαδή μας έδειξαν πως θα δίνουμε εντολές στο αυτοκίνητό μας μέσα από το τηλέφωνό μας.

Αν με ρωτούσαν πριν από αρκετά χρόνια – όταν ο αείμνηστος Λαμπράκης εγκαινίαζε το Μέγαρο Μουσικής- αν εκτός από θεατρικές παραστάσεις η κάποιου άλλου είδους πνευματικού περιεχομένου εκδηλώσεις, θα μπορούσε να γίνει στο ναό της Τέχνης, κάποια άλλη εκδήλωση που δεν έχει σχέση με τον Πολιτισμό ,θα έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη ΟΧΙ.

Φυσικά τότε δεν θα περνούσε από το μυαλό κανενός ότι μέσα στο θέατρο του Μεγάρου Μουσικής θα μπορούσε να γινόταν η παρουσίαση ενός καινούργιου μοντέλου αυτοκινήτου.

Και επειδή στη ζωή μας δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα έγινε και αυτό που δεν φανταζόμουν. Και μάλιστα δεν έγινε μόνο η παρουσίαση η αν το θέλετε μια press conference, αλλά στη σκηνή εμφανίσθηκαν μέσα από «καπνούς» όχι ένα αλλά δύο αυτοκίνητα.

Θα μου πείτε ότι και η νέα Mercedes-Benz CLS 2018 είναι ένα έργο τέχνης και δικαιολογεί την παρουσία της στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής.

Θα έλεγα ότι μπορεί να το θεωρούν ένα έργο τέχνης όμως στην πραγματικότητα είναι ένα αυτοκίνητο που κινείται στους ρυθμούς της αυριανής τεχνολογίας, ένα αυτοκίνητο για γερά πορτοφόλια αλλά και για έμπειρους γκατζετάκηδες. Αν κάποιος δεν μάθει τι έχει πάνω του αυτό το αυτοκίνητο, δεν θα μπορέσει να αξιοποιήσει όλα αυτά που «φοράει» στον στάνταρ εξοπλισμό.

Γιατί αν κάποιοι αρνηθούν να μάθουν να χειρίζονται καλά το ipad η το iphone τότε δεν θα καταφέρουν να το κάνουν ποτέ δικό τους.

Ο κ. Ιωάννης Καλλίγερος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της εκδήλωσης, η οποία φιλοξένησε τους δημοσιογράφους αλλά και τους ιδιοκτήτες του δικτύου της Mercedes πάνω στη σκηνή της αίθουσας «Αλεξάνδρα Τριάντη».

(Ο κ. Ιωάννης Καλλίγερος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς)

Σ αυτήν λοιπόν τη σκηνή, η diva της Mercedes-Benz , η CLS 2018, έκανε το Πανελλαδικό της ντεμπούτο. Η τιμή της για το ελληνικό αγοραστικό κοινό, είναι απαγορευτική. Κοστίζει 85.000 ευρώ.

Τέτοια πράγματα φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα θέλει και φυσικά «τιμωρεί» όσους έχουν γούστο και όσους θέλουν να έχουν την απόλυτη ασφάλεια. Οι φόροι αβάσταχτοι. Οπότε απλά ερημωθείτε για την CLS 2018. Είναι το αυτοκίνητο που λίγοι θα το χαρούν.

(Ο κ. Παναγιώτης Ριτσώνης, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Mercedes-Benz Ελλάς)

(Ο κ. Νίκος Πρέζας Γενικός Διευθυντής Επιβατικών Αυτοκινήτων της Mercedes-Benz Ελλάς)

Στην ίδια εκδήλωση η Mercedes-Benz Hellas, παρουσίασε για πρώτη φορά και την online πλατφόρμα υπηρεσιών Mercedes Me. Το ρόλο του δημοσιογράφου που κάνει τις ερωτήσεις ανέλαβε ο Γενικός Διευθυντής Επιβατικών Αυτοκινήτων της Mercedes-Benz Ελλάς κ. Νίκος Πρέζας.

Τις απαντήσεις και όλα τα σχετικά με τη χρησιμότητα που θα έχει το «Mercedes me» έδινε ο Παναγιώτης Ριτσώνης, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Mercedes-Benz Ελλάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.