ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Το GT-R της Nissan τρελαίνει μικρούς και μεγάλους!

Βίντεο: Το GT-R της Nissan τρελαίνει μικρούς και μεγάλους!

το GT-R της Nissan τρελαίνει μικρούς και μεγάλους με την ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει και τις τεχνολογίες που διαθέτει για sport car.

Η εγκατάλειψη μιας συνήθειας δεν είναι εύκολη υπόθεση.  Ειδικά όταν αυτή συνδέεται με κάτι που αγαπάς πολύ – όπως η οδήγηση –  τότε αυτό γίνεται ακόμα πιο οδυνηρό. Για παράδειγμα, ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας της Βραζιλίας δεν καθορίζει το ανώτατο ηλικιακό όριο για να μπορεί κάποιος να οδηγεί. Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με το GT-R της Nissan. 

Ωστόσο  τα άτομα άνω των 65 ετών, θα πρέπει να περνούν επιτυχώς κάποια συγκεκριμένα τεστ αντοχής κάθε τρία χρόνια, προκειμένου να μπορούν να ανανεώσουν ή να λάβουν άδεια οδήγησης. Ως “φόρο τιμής” σε αυτή την κατηγορία οδηγών, η Nissan στην Βραζιλία παρουσιάζει ένα συναισθηματικά “φορτισμένο” video με τίτλο “The Great Farewell”, (Ο Μεγάλος Αποχαιρετισμός). Σε αυτήν την ιδιαίτερη καμπάνια,  οι ηλικιωμένοι στη Βραζιλία κάθονται πίσω από το τιμόνι ενός Nissan GT-R, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία και αποδεικνύοντας ότι η αδρεναλίνη και ο ενθουσιασμός δεν έχουν τελικά ηλικία… 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.