ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Δείτε που είναι τα βράδια τα πιο πολυτελή και γρήγορα αυτοκίνητα!

Βίντεο: Δείτε που είναι τα βράδια τα πιο πολυτελή και γρήγορα αυτοκίνητα!

Η Σιγκαπούρη είναι μια πόλη-κράτος στη Νοτιοανατολική Ασία και συγκεκριμένα στο νοτιότερο άκρο της χερσονήσου της Μαλαισίας. Παγκόσμιο οικονομικό και εμπορικό κέντρο, συγκεντρώνει τεράστιο πλούτο αλλά και ένα σημαντικό πρόβλημα: το χωροταξικό.

Το πολύ μικρό μέγεθος της νησιωτικής αυτής πόλης σε συνδυασμό με τον αριθμό του πληθυσμού της (περίπου 5,6 εκατομμύρια) αλλά και τα πλήθη των εμπορικών επισκεπτών που δέχεται, καθιστούν τη διαμονή και την κυκλοφορία στα όριά της ιδιαίτερα δύσκολη.

Ο μεγάλος πλούτος της πόλης την καθιστά επίσης σημαντική αγορά πανάκριβων πολυτελών και σπορ αυτοκινήτων, τα οποία προφανώς αντιμετωπίζουν και αυτά πρόβλημα χώρου.

Δεν είναι λοιπόν διόλου περίεργο που ένα κορυφαίας τεχνολογίας αυτοματοποιημένο πάρκινγκ δημιουργήθηκε ειδικά για αυτά, στο κέντρο της πόλης. Η εταιρεία Autobahn Motors Building που το διαχειρίζεται, φρόντισε μάλιστα να το καταστήσει πόλο έλξης όχι μόνο για τους κατόχους των πανάκριβων οχημάτων που το χρησιμοποιούν, αλλά για όλους τους λάτρεις της αυτοκίνησης. Επενδυμένοι με γυαλί, οι τέσσερις πυλώνες των 15 ορόφων στους οποίους σταθμεύουν τα πολύτιμα τετράτροχα, βρίσκονται σε κοινή θέα.

Ειδικά τη νύχτα όπου τα supercars και οι λιμουζίνες γεμίζουν σχεδόν απόλυτα το χώρο, με τη βοήθεια του κατάλληλου φωτισμού αποτελούν ένα μοναδικό θέαμα.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.