ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

650 ίππους θα έχει το νέο SUV της Lamborghini

650 ίππους θα έχει το νέο SUV της Lamborghini

Το καινούριο SUV της Lamborghini η Urus θα είναι έτοιμο κατά τη διάρκεια του 2018. Η ιταλική εταιρεία σχεδιάζει να κατασκευάσει 1.000 μονάδες και την επόμενη θα ανέβουν στις 3.500.

O κινητήρας με τον οποίο θα λανσαριστεί η Urus, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Lamborghini Stephano Domenicali, θα είναι ένας V8 με διπλά turbo και απόδοση 650 ίππων. Στην πορεία, περίπου ένα χρόνο μετά την πρεμιέρα της, θα κινείται και από μια plug-in υβριδική διάταξη.

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της Urus αναμένεται να γίνει προς το τέλος της χρονιάς, ενώ θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στην Sant’ Agata μαζί με τις Ηuracan και την Aventador. Η βάση της θα είναι το πλαίσιο που χρησιμοποιείται για τα άλλα μεγάλα SUV του ομίλου Volkswagen, όπως είναι το Audi Q7, η Bentley Bentaya και η αναμενόμενη νέα Porsche Cayenne.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2018 στις αγορές της Ευρώπης, ενώ σταδιακά θα είναι διαθέσιμη τόσο στις ΗΠΑ όσο και την Κίνα. Ο στόχος της Lamborghini είναι η Urus να εξελιχτεί στο best seller της και να διπλασιάσει τις συνολικές ετήσιες πωλήσεις της.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.