ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τι αποκαλύπτει η Nissan για τον Τελικό του UEFA Champions League

Τι αποκαλύπτει η Nissan  για τον  Τελικό του UEFA Champions League

Λίγο πριν από τον Τελικό του UEFA Champions League, η Nissan ως επίσημος παγκόσμιος χορηγός της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης,  μας αποκαλύπτει το «πλεονέκτημα ενθουσιασμού» της Ρεάλ Μαδρίτης έναντι της Γιουβέντους, σύμφωνα με μια επιστημονική φόρμουλα που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Loughborough.

Η Ρεαλ Μαδρίτης εκτός του ότι κατέχει τον τίτλο της πρωταθλήτριας του UEFA Champions League από την προηγούμενη σεζόν, κατέχει επίσης και την «πρωτιά ενθουσιασμού» για το πιο συναρπαστικό παιχνίδι της φετινής σεζόν μέχρι σήμερα, χάρη στην ιστορική νίκη της με 4-2 επί της Μπάγιερν Μονάχου, στον γύρο των ημιτελικών*.

*NISSAN EXCITEMENT INDEX (ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ NISSAN) UEFA CHAMPIONS LEAGUE 16-17 SEASON MATCH TABLE (TOP 5):

ΚΑΤΑΤΑΞΗ          ΑΓΩΝΑΣ                                     ΣΚΟΡ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ*

1              Real Madrid C.F. vs. FC Bayern Munich               118.0

2              FC Barcelona vs. Paris Saint-Germain                  73.7

3              Manchester City FC vs. AS Monaco FC                72.9             

4              Borussia Dortmund v Legia Warsaw                      72

5              Barcelona v Man City                                          55.7

 *βασισμένο στην επιστημονική φόρμουλα Δείκτη Ενθουσιασμού της Nissan

Ο επιστημονικός τύπος του  Δείκτη Ενθουσιασμού του Nissan υπολογίζει μια βαθμολογία ενθουσιασμού, βασισμένη σε  κρίσιμα στατιστικά στοιχεία των αγώνων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τα γκολ που  σημειώθηκαν (και πότε), όπως  και τις στιγμές, τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές, κατά τη διάρκεια των αγώνων της διοργάνωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να εκφράσετε και εσείς τον ενθουσιασμό σας, μπορείτε να ψηφίσετε το Γκολ της Εβδομάδας του UEFA Champions League, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.