ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το Βατικανό έκανε το πρώτο βήμα για ένα κράτος χωρίς Εκπομπές Διοξειδίου του Άνθρακα

Το Βατικανό έκανε το πρώτο βήμα για ένα κράτος χωρίς Εκπομπές Διοξειδίου του Άνθρακα

Η Opel θα συμβάλλει στο φιλόδοξο στόχο του Βατικανού να γίνει η πρώτη χώρα στον κόσμο (το Βατικανό είναι ανεξάρτητο κράτος, στη δυτική πλευρά της πόλης της Ρώμης) με μηδενικές εκπομπές CO2, χάρη στις πηγές ανανεώσιμης ενέργειας και τα ηλεκτρικά οχήματα.

Ο CEO της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann συνάντησε την Αυτού Αγιότητα Πάπα Φραγκίσκο στα πλαίσια του συνεδρίου “Laudato Sì: the Sustainability of Communication & Innovation” και του προσέφερε τα κλειδιά ενός ολοκαίνουργιου Opel Ampera-e.

«Είμαστε περήφανοι που εμείς, σαν Opel, μπορούμε να συμβάλλουμε στους φιλόδοξους στόχους της Πόλης του Βατικανού. Το νέο μας Ampera-e θα κάνει την ηλεκτροκίνηση προσιτή για καθημερινή χρήση, χωρίς συμβιβασμούς» δήλωσε ο CEO της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann.

Το συνέδριο, στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι ιδρυμάτων, επιχειρηματίες, εμπειρογνώμονες και προσωπικότητες διεθνούς κύρους, συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, ενώ τέθηκαν και ερωτήματα σχετικά με τη μελλοντική μετακίνηση. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, το Βατικανό, η Opel και η Ιταλική εταιρεία παραγωγής ενέργειας Enel δεσμεύτηκαν να εργαστούν πάνω σε ένα πρόγραμμα βιώσιμης μετακίνησης για την πόλη-κρατίδιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Opel Ampera-e επαναπροσδιορίζει την ηλεκτρική μετακίνηση προσφέροντας ηλεκτρική αυτονομία 520 km (βάσει του NEDC) – τουλάχιστον 100 km επιπλέον του πλησιέστερου ανταγωνιστή στην κατηγορία, σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.