ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τέλος σε βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα οχήματα στη Γαλλία

Τέλος σε βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα οχήματα στη Γαλλία

Η Γαλλία σχεδιάζει να σταματήσει την πώληση βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων οχημάτων στη χώρα μέχρι το 2040, σύμφωνα με τον νέο υπουργό περιβάλλοντος της χώρας, Νίκολας Χούλοτ.

Ανακοινώνοντας το σχέδιο για το κλίμα του σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, είπε: «Ανακοινώνουμε το τέλος της πώλησης βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων οχημάτων μέχρι το 2040».

Ο κ. Hulot δεν διευκρίνισε εάν αυτό θα σήμαινε απαγόρευση παραγωγής βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων οχημάτων. Επίσης, δεν διευκρίνισε αν η απαγόρευση αυτή θα περιλαμβάνει υβριδικά αυτοκίνητα.

Ωστόσο, ο υπουργός είπε ότι ο στόχος αυτός θα έχει επιπτώσεις στις τοπικές αυτοκινητοβιομηχανίες.

Η ανακοίνωση έρχεται την ώρα που οι κατασκευαστές αυτοκινήτων κινούνται ήδη στην κατεύθυνση για να αυξήσουν γρήγορα την παραγωγή τους σε ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα για να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Volvo δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι από το 2019 δεν θα λανσάρονται πλέον νέα μοντέλα αυτοκινήτων που κινούνται μόνο με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.