ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Bentley Inspirator: Οι προσωπικές προτιμήσεις αποκτούν ζωή

Bentley Inspirator: Οι προσωπικές προτιμήσεις αποκτούν ζωή

Για πρώτη φορά oι προσωπικές προτιμήσεις μπορούν πλέον να μεταμορφωθούν σε προτάσεις διαμόρφωσης αυτοκινήτου με τη βοήθεια της πιο πρόσφατης καινοτομίας της Bentley, του Inspirator. Η εφαρμογή παρακολουθεί τις εκφράσεις και τις αντιδράσεις του προσώπου του χρήστη και τις ερμηνεύει προκειμένου να διαμορφώσει την τέλεια Bentley για αυτόν.

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία της κάμερας κάθε συσκευής iOS, τo λογισμικό αναγνώρισης εκφράσεων και αντιδράσεων προσώπου της εφαρμογής καταγράφει και αναλύει τα συναισθήματα του χρήστη της χρησιμοποιώντας ως σημείο αναφοράς λεπτομερείς εκφράσεις του προσώπου.

Με ταχύτητα 15 καρέ το δευτερόλεπτο αναγνωρίζονται συνολικά 34 πρότυπα προσώπου, όσο ο χρήστης αντιδρά στα ερεθίσματα που δέχεται παρακολουθώντας ένα φιλμ.

Ο εγκατεστημένοι αλγόριθμοι άμεσων συναισθημάτων έχουν εξελιχθεί χρησιμοποιώντας τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων συναισθημάτων του κόσμου – έχουν αναλυθεί 3,4 εκατομμύρια πρόσωπα από συνολικά 75 χώρες του κόσμου και έχουν δημιουργεί περισσότερα από 12 δισεκατομμύρια σημεία αναφοράς συναισθημάτων.

Οι αντιδράσεις του θεατή δημιουργούν ένα μοναδικό αφηγηματικό φιλμ, που εξελίσσεται ανάλογα με αυτά στα οποία αντιδρά πιο θετικά. Ταυτόχρονα αποκρυπτογραφούνται οι προτιμήσεις του, δημιουργώντας μια μοναδική διαμόρφωση που αποκαλύπτεται στο τέλος της θέασης.

Η διαμόρφωση που προκύπτει αποτελεί ένα σημαντικό και εμπνευσμένο σημείο εκκίνησης στη διαδικασία εξατομίκευσης, το οποίο οι χρήστες μπορούν να εξελίσσουν περαιτέρω χάρη στις άπειρες επιλογές που προσφέρει η Bentley.

Ο Inspirator είναι προς το παρόν διαθέσιμος για την Bentayga και τη Mulsanne, ενώ στους επόμενους μήνες θα είναι και για την υπόλοιπη γκάμα της Bentley.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση www.bentleymotors.com/inspirator καθώς και στο Apple App Store.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.