ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Λ. Αυγενάκης χαρακτηρίζει καλοδεχούμενη τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης

Ο Λ. Αυγενάκης χαρακτηρίζει καλοδεχούμενη τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο για τον οποίο λέει πως θα πρέπει να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη εξαπολύει ο Λευτέρης Αυγενάκης σχετικά με το θέμα των εξοπλιστικών. Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά τονίζει πως ο κ. Καμμένος έχει γίνει καθημερινός “επισκέπτης” στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με τα σκάνδαλα μεγατόνων που βγαίνουν το ένα μετά το άλλο.

«Ασφαλώς και πρέπει να λογοδοτήσει, διότι την ώρα που άρχισαν να αποκαλύπτονται οι «αυταπάτες» και τα «μέτρα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», η Κυβέρνηση έχοντας εκ δεξιών της τον συναρχηγό Πάνο Καμμένο, υπέγραφε ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ καταβάλλοντας μάλιστα άμεσα δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, χρήματα του ελληνικού λαού, για να εκσυγχρονιστούν πέντε «σαπάκια» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης δυσπιστίας από τη ΝΔ ο κ. Αυγενάκης τονίζει πως τέτοια πρόταση έχει καταθέσει ο ελληνικός λαός, απλά, όπως λέει, κυβέρνηση και βουλευτές, έχουν κλείσει τ΄ αυτιά τους και χωρίς τσίπα συνεχίζουν το καταστροφικό έργο τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά την προκαταρτική εξέταση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου σχετικά με τις συνομιλίες που του αποδίδονται με πρόσωπα που εμπλέκονται σε ποινικές υποθέσεις, ο Γραμματέας της ΝΔ τη χαρακτηρίζει καλοδεχούμενη προσθέτοντας πως αναμένει από τη δικαιοσύνη να δείξει τα ίδια αντανακλαστικά σε υποθέσεις του κ. Καμμένου, που όπως λέει δεν είναι και λίγες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.