ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αγωγή της Βίκυ Σταμάτη στον Π. Πολάκη – Ζητά αποζημίωση … 1 εκ. ευρώ για το «νεόπλουτο τσουλί»

Αγωγή της Βίκυ Σταμάτη στον Π. Πολάκη – Ζητά αποζημίωση … 1 εκ. ευρώ για το «νεόπλουτο τσουλί»

Αγωγή με την οποία ζητά αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ως αποζημίωση για τους χαρακτηρισμούς «φτωχό νυμφιδιο» και «νεόπλουτο τσουλί» που χρησιμοποίησε σε βάρος της σε προηγούμενη ανάρτησή του στο Facebook.

Το ύψος της αποζημίωσης ανακοίνωσε ο κ. Πολάκης εξαπολύοντας νέα επίθεση σε βάρος της κυρίας Σταμάτη κάνοντας λόγο για «λαμόγια» και για «απύθμενο θράσος».

Στην ίδια ανάρτηση στο Facebook o αναπληρωτής υπουργός Υγείας θέτει δεν παίρνει πίσω τους χαρακτηρισμούς αλλά αντίθετα θέτει τρια ερωτήματα προς την κυρία Σταμάτη κατηγορώντας την, μεταξύ άλλων, για νέα αρπαχτή.

Οι βαρείς χαρακτηρισμοί που προκάλεσαν την κατάθεση αγωγής, η οποία παραδόθηκε στο γραφείο του Παύλου Πολάκη το πρωί του Σαββάτου, είχε προκαλέσει και «πόλεμο» ανάμεσα στον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας με εκατέρωθεν βαρείς χαρακτηρισμούς.

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για την σε βάρος του αγωγή:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.