ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Στέγαση και Επανένταξη»: Το πρόγραμμα παίρνει παράταση

«Στέγαση και Επανένταξη»: Το πρόγραμμα παίρνει παράταση

Επαναπροσδιορίζονται με κοινή υπουργική απόφαση οι όροι και οι προϋποθέσεις προγραμμάτων, δράσεων και ενεργειών για τη στέγαση, επιμόρφωση και την επαγγελματική επανένταξη αστέγων.

Κατατέθηκε τροπολογία με την οποία παρέχεται η δυνατότητα ανάθεσης στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών και στο Εθνικό Ίδρυμα Κωφών ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, η εκτέλεση και η διαχείριση προγραμμάτων, δράσεων και ενεργειών που αφορούν σε προνοιακές πολιτικές της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Με την ίδια τροπολογία, στο νομοσχέδιο για τον HELLAS SAT, η οποία κατατέθηκε με κοινή υπουργική απόφαση, παρατείνεται εκ νέου μέχρι τις 31 Μαρτίου 2018 (λήγει 31/12/2017) η διάρκεια του Προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, επαναπροσιοδιορίζονται με κοινή υπουργική απόφαση οι όροι και οι προϋποθέσεις προγραμμάτων, δράσεων και ενεργειών για τη στέγαση, επιμόρφωση και την επαγγελματική επανένταξη αστέγων, καθώς και ομάδων-στόχων των αστέγων και καθορίζονται, μεταξύ άλλων, τα απαραίτητα δικαιολογητικά ένταξης στο πρόγραμμα, ο αριθμός των ωφελουμένων, οι παρεχόμενες υπηρεσίες, οι λοιποί όροι και προϋποθέσεις χρηματοδότησής τους κλπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.