Θ. Πάγκαλος: Άξιος απόγονος του δικτάτορα παππού του – Ακυρώνει το νόημα των εκλογών

Θ. Πάγκαλος: Άξιος απόγονος του δικτάτορα παππού του – Ακυρώνει το νόημα των εκλογών

Προφανώς ο Θ.Πάγκαλος εγκρίνει τις πρακτικές του δικτάτορα παππού του και ακυρώνει το δικαίωμα του λαού να εκλέγει και να εκλέγεται αποκαλώντας τον «ηλίθιο».

Αλλά όταν αυτός εκλέγονταν από τους πολίτες και τον έκαναν βουλευτή και υπουργό εξασφαλίζοντάς του παχυλές αμοιβές τότε ο Θ.Πάγκαλος δεν εξέφραζε την άποψή του αυτή προφανώς διότι είχε βολευτεί με το «δημοκρατικό σύστημα» το οποίο τον αναδείκνυε συνεχώς επί δεκαετίες.

«Τα Σκόπια ας λέγονται Αθήνα ή Σπάρτη, εμένα όταν μου εμφάνισε το θέμα το 1992 ο Σαμαράς η απάντηση μου ήταν να ονομαστούν όπως θέλουν» και χαρακτήρισε πολύ σωστή τη θέση Ντιμιτρόφ ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει αποκλειστικότητα στον όρο Μακεδονία

Αυτό δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος προσθέτοντας ότι «είναι τιμή να μας αντιγράφουν».
«Είναι τιμή μας να αντιγράφουν τον Μέγα Αλέξανδρο» συμπλήρωσε ο κ. Πάγκαλος χαρακτηρίζοντας πολύ σωστή τη θέση Ντιμιτρόφ ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει αποκλειστικότητα στον όρο Μακεδονία. «Οι αντιδράσεις προέρχονται από κόμπλεξ που έχουν όλοι οι ύποπτοι κύκλοι» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος και το δικαίωμα του λαού να εκφραστεί ο Θεόδωρος Πάγκαλος παρατήρησε ότι «600.000 ψήφισαν τον Σώρρα, μη μου λέτε για λάο. Ο καθένας που λέει μ@@@ιες λέει ο λαός. Ένας λαός ηλιθίων δεν μπορεί να κάνει δημοψήφισμα που θέλει ο Καμμένος».

Χαρακτήρισε, επίσης, «παραμύθι» το αφήγημα της κυβέρνησης για έξοδο από το μνημόνιο ενώ επέμεινε στη φράση του «όλοι μαζί τα φάγαμε». «Γιατί εγώ είμαι προφήτης λέω πολύ έγκαιρα πράγματα που περνάει ο χρόνος και δικαιώνομαι στην πράξη» κατέληξε ο πρώην υπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.