Λαφαζάνης: «Αν οι Τούρκοι καταλάβουν την Αφρίν, τότε να περιμένουμε σκοτεινούς χρόνους στην περιοχή μας»

Λαφαζάνης: «Αν οι Τούρκοι καταλάβουν την Αφρίν, τότε να περιμένουμε σκοτεινούς χρόνους στην περιοχή μας»

Για βάρβαρη τουρκική εισβολή στην Αφρίν της Συρίας, έκανε λόγο ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, και κάλεσε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 6 το απόγευμα, στα Προπύλαια.

«Ο ηρωικός αγώνας των μαχητών υπεράσπισης της Αφρίν από τη βάρβαρη τουρκική εισβολή βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο και οριακό σημείο και χρειάζεται όσο ποτέ την αλληλεγγύη όλου του ελληνικού λαού, των λαών της Ευρώπης και όλου του κόσμου» δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης, ο οποίος πρόσθεσε:

«Αν το αντιδημοκρατικό καθεστώς της Τουρκίας καταλάβει την Αφρίν και βάλει πόδι στη Συρία, τότε αναμένουν πολύ σκοτεινοί χρόνοι πολέμων, βαρβαρότητας και καταστροφής όλη την περιοχή μας. Ιδιαίτερα η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός έχουν και ένα ειδικό εθνικό συμφέρον για να επιδείξουν ακόμα πιο μαχητική και πλατιά αλληλεγγύη στους Κούρδους και τους άλλους δημοκράτες μαχητές της Αφρίν και είναι ντροπή ότι ακόμα και σήμερα η παραδομένη ελληνική κυβέρνηση δεν έχει εκδώσει ούτε καν ανακοίνωση αποδοκιμασίας της τουρκικής εισβολής στην Συρία».

Καταλήγοντας στη δήλωση του ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε: «Όλοι στην Ελλάδα οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι αν πέσει η Αφρίν, το πλήγμα για τους Κούρδους θα είναι μαχαιριά και για τη χώρα μας, για τον ελληνικό λαό και τα εθνικά μας συμφέροντα. Αν σώσουμε σήμερα την Αφρίν, σώζουμε, ταυτόχρονα, την Κύπρο και το Αιγαίο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.