ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ένταση στην προανακριτική της Novartis: Αποχώρησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Ένταση στην προανακριτική της Novartis: Αποχώρησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης

H προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της Novartis «τινάχθηκε» στον αέρα μετά την άρνηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την εις βάθος διερεύνηση της υπόθεσης και την απόρριψη των αιτημάτων της NΔ και των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης να κληθούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες και ο Κωνσταντίνος Φρουζης.

Όπως είχαν προαναγγείλει εδώ και μέρες η Νέα Δημοκρατία, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι και η Ενωση Κεντρώων αποχώρησαν από την προανακριτική καταγγέλλοντας την κυβερνητική πλειοψηφία ότι δεν επιθυμεί την διαλεύκανση της υπόθεσης και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μείνει λάσπη στους πολιτικούς της αντιπάλους και να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της σκευωρίας.

«Μέχρι να αποφασίσετε τι θα κάνετε, να συνεδριάζετε με την Χρυσή Αυγή», σημείωναν, λίγο νωρίτερα, αρμόδιες πηγές της ΝΔ.

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε τις σφοδρές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και την αποχώρηση από την επιτροπή ήταν να κληθούν τα 9 εμπλεκόμενα πρόσωπα, αφού ήδη ο κ. Βενιζέλος κατέθεσε στην επιτροπή την προηγούμενη εβδομάδα, προκειμένου να καταθέσουν την άποψή τους εάν η επιτροπή έχει αρμοδιότητα να προχωρήσει στην εις βάθος εξέταση της υπόθεσης.

Ο Γιώργος Αμυράς από το ποτάμι σχολίασε τις εξελίξεις με τη φράση «πάνε την επιτροπή σε ευθανασία μέσω Θήβας».

Ο Μάριος Γεωργιάδης από την Ένωση Κεντρώων έκανε λόγο για φιάσκο μεγαλύτερο και από αυτό της προανακριτικής για τον Γιάννο Παπαντωνίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την προανακριτική έχει αποχωρήσει ήδη και το ΚΚΕ καταγγέλλοντας ως «προσχηματική» την διαδικασία και κατηγορώντας την πλειοψηφία πως δεν επιθυμεί την εις βάθος διερεύνηση του σκανδάλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.