ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ραχήλ Μακρή για Φουρέιρα: «Η «μεξικάνα» που μέχρι χθες ντρεπόταν να πει ότι ήταν από την Αλβανία»

Ραχήλ Μακρή για Φουρέιρα: «Η «μεξικάνα» που μέχρι χθες ντρεπόταν να πει ότι ήταν από την Αλβανία»

Με απίστευτα σκληρά λόγια μίλησε η Ραχήλ Μακρή για την Ελένη Φουρέιρα, με αφορμή τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε μέσω διαδικτύου και δείχνει την τραγουδίστρια στο πλευρό του εκπροσώπου της Αλβανίας στην Eurovision, Eugent Bushpepa, να σχηματίζουν από κοινού τον αλβανικό αετό. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, η Ραχήλ Μακρή έγραψε:

«Η «μεξικάνα” που μέχρι χθες ντρεπόταν να πεί ότι ήταν από την Αλβανία τώρα θέλει μεγάλη Αλβανία και δεν ζητάει και συγνώμη. Βγήκε και το ΡΙΚ να απαντήσει ότι είναι στη Λισαβόνα για ένα μουσικό διαγωνισμό. Δεν ασχολείται με παραφιλολογίες και οτιδήποτε άλλο εκτός ουσίας. Πρόκειται για ένα μουσικό διαγωνισμό και η Ελένη κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της», διαμηνύει εκπρόσωπος του ΡΙΚ θέλοντας να ρίξει τους τόνους και να προσπεράσει όλα όσα τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης καταλογίζουν στην εκπρόσωπο της Κύπρου.
Αφού δεν ασχολείται με αλλά θέματα πέραν της μουσικής γιατί η εκπρόσωπος τους έκανε σήματα εθνικιστικά που συμβολίζουν την απόκτηση ελληνικών εδαφών που Ταχα έχασαν από εμάς;
Την επόμενη φορά να στείλετε Τουρκάλα και να κάνει το σύμβολο των γκρίζων λύκων.
Αιδώς ούτε συγνώμη δεν βγήκατε να ζητήσετε από τους Έλληνες και επιμένετε να παίζετε με την νοημοσύνη μας.
Έφυγε ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και ξεφτιλίζετε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.