ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελληνορωσικός Σύνδεσμος: «Οι ελληνορωσικές σχέσεις δεν είναι ευκαιριακή πολιτική»

Ελληνορωσικός Σύνδεσμος: «Οι ελληνορωσικές σχέσεις δεν είναι ευκαιριακή πολιτική»

Ο Ελληνορωσικός σύνδεσμος με αφορμή τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών εκφράζει με ανακοίνωσή του την εμπιστοσύνη του προς τις κυβερνήσεις Ελλάδας και Ρωσίας, ενώ τονίζει πως οι ελληνορωσικές σχέσεις δεν είναι ευκαιριακή πολιτική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Ελληνορωσικού συνδέσμου:

«Mε αφορμή την ανησυχία, την οποία προκαλούν στην κοινή γνώμη οι εξελίξεις στις διακρατικές σχέσεις μεταξύ της Ελλάδος και της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ύστερα από τις απελάσεις διπλωματών, ο Ελληνορωσικός Σύνδεσμος αισθάνεται την ανάγκη να επαναλάβει, σε κάθε περίπτωση, την εμπιστοσύνη του προς την πολλάκις εκπεφρασμένη προσήλωση των υπευθύνων Κυβερνήσεων των δύο χωρών στην περαιτέρω προαγωγή των αδιάπτωτων δεσμών φιλίας των λαών τους. Αυτό το απροσδόκητο και δυσάρεστο γεγονός δεν πρέπει να ανακόψει την εν γένει θετική πορεία των διμερών σχέσεων, κατά παράδοση ισχυρών.

Υπό το πρίσμα αυτό, ο Ελληνορωσικός Σύνδεσμος υπογραμμίζει τη σημασία και την αποτελεσματικότητα της ειλικρινούς διμερούς συνεργασίας, όπως και του νηφάλιου πολιτικού διαλόγου στο εσωτερικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ελληνορωσικές σχέσεις δεν είναι ευκαιριακή πολιτική. Η πρόοδός τους αντιπροσωπεύει το εθνικό μας συμφέρον, συμβάλλει στη σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής και ενισχύει το συνδετικό ρόλο της Ελλάδος μεταξύ των ευρω – ατλαντικών θεσμών και της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.