ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Reuters: «Εξαφανισμένος ο Α.Τσίπρας – Και όταν εμφανίστηκε τα λόγια του δεν σήμαιναν τίποτα»

Reuters: «Εξαφανισμένος ο Α.Τσίπρας – Και όταν εμφανίστηκε τα λόγια του δεν σήμαιναν τίποτα»

Mε νέο δημοσίευμά του, από αυτά που δεν συνηθίζει, το πρακτορείο ειδήσεων Reuters «μαστιγώνει» και πάλι τον πρωθυπουργό Άλέξη Τσίπρας για τις φυγή του ενώπιον των ευθυνών του.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο σημειώνει ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κατηγορούνται γιατί δεν ζητήθηκε συγγνώμη για τη φονικότερη πυρκαγιά στην Ελλάδα και γιατί απέτυχαν να αποτρέψουν την τραγωδία. «Επέστρεψε από τη Βοσνία εσπευσμένα τη Δευτέρα το βράδυ, λίγες ώρες μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς. Αλλά μένοντας άφαντος για τρεις ημέρες εξαγρίωσε τους πολίτες», σημειώνει το Reuters.

Κάνοντας αναφορά στην ανάληψη πολιτικής ευθύνης από τον πρωθυπουργό, το δημοσίευμα παρατηρεί ότι για εκείνους που επέζησαν από την κόλαση της φωτιάς, αυτές οι λέξεις είχαν ελάχιστη σημασία. «Πώς σκοπεύει να ξεπληρώσει την πολιτική ευθύνη; Τι σημαίνει πολιτική ευθύνη», δήλωσε ένας 79χρονος μπροστά από το καμένο σπίτι του, σημειώνει το δημοσίευμα. «Οι λέξεις είναι ωραίες… αλλά θέλω να πει σε εμένα και εκείνους που καταστράφηκαν, τους φίλους μας… ποιανού λάθος είναι αν δεν είναι δικό του. Εφτασα στα όριά μου», σημείωσε ο ίδιος ηλικιωμένος.

Ακόμη, το δημοσίευμα επισημαίνει ότι μετά την ανακοίνωση του τριήμερου πένθους, ο κ. Τσίπρας ήταν «αόρατος» μέχρι την Παρασκευή. «Δεν έχει γίνει γνωστό αν επισκέφθηκε κάποιον από τους επιζώντες στο νοσοκομείο» (σ.σ.: Δεν επισκέφθηκε κανέναν), συμπληρώνει. «Ηταν στο γραφείο του, προεδρεύοντας τη μία συνάντηση μετά την άλλη, με τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Εσωτερικών, τους δημάρχους. Ηταν απασχολημένος συντονίζοντας την επιχείρηση», δήλωσε στο Reuters κυβερνητικός αξιωματούχος.

Η επίθεση του Reuters είναι η δεύτερη σε τρεις ημέρες. Είχε προηγηθεί άλλη μια τρεις ώρες πριν το έκτακτο υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής. Και τότε τον κατηγορούσε ότι «Ειχε εξαφανιστεί για να μην χρεωθεί τις ευθύνες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

To Reuters δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιες επιθέσεις πολιτικού περιεχομένου στις ηγεσίες των διαφόρων χωρών. Κάτι συμβαίνει και έχει αλλάξει η γραμμή του πρακτορείου…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.