Παραδοχή Παρασκευόπουλου ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές- Η νομοθεσία είναι υπό επανεξέταση

Παραδοχή Παρασκευόπουλου ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές- Η νομοθεσία είναι υπό επανεξέταση

«Ναι» σε αλλαγές στο νόμο που φέρει το όνομά του και με βάση τις διατάξεις του έχουν αποφυλακισθεί εκατοντάδες ποινικοί, αλλά και πρόσωπα που έχουν πρωταγνιστήσει σε σκάνδαλα, όπως η πρόσφατη περίπτωση του Αριστείδη Φλώρου, είπε ο πρώην υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος.

Μιλώντας στον Αντένα, ο κ.Παρασκευόπουλος υπερασπίσθηκε το νομοθέτημά του, υποστηρίζοντας ότι οι αποφυλακίσεις και οι προκλητικές άδειες – όπως αυτή που πήρε για άλλη μια φορά χθες ο Δημήτρης Κουφοντίνας- υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι θέμα του δικού του νόμου», αλλά νόμων των προηγούμενων κυβερνήσεων, αναπέμποντας πίσω στη δεκαετία του ’90.

Πάντως, ο κ.Παρασκευόπουλος, ερωτηθείς αν ο νόμος του πρέπει να αλλάξει , είπε «ναι, πρέπει να γίνουν αλλαγές. Η νομοθεσία πρέπει να είναι υπό επανεξέταση οταν υπάρχουν δυσλειτουργίες».

Ο πρώην υπουργός κλήθηκε να σχολιάσει και τον ανασχηματισμό και ειδικά την απομάκρυνση του Σταύρου Κοντονή από το υπουργείο Δικαιοσύνης και αν αυτή η απομάκρυνση συνδέδεται με το σάλο που προκάλεσε η αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 21 ετών για το σκάνδαλο Energa.

Ο κ.Παρασκευόπουλος απάντησε ότι δεν βλέπει προσωπική ευθύνη στον κ.Κοντονή και εκτίμησε ότι η απομάκρυνση από το υπουργείο δεν συνδέεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.