ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π. Λαφαζάνης: Επίθεση κατά της ΕΕ και της γερμανικής πολιτικής σχετικά με το βρετανικό δημοψήφισμα

Π. Λαφαζάνης: Επίθεση κατά της ΕΕ και της γερμανικής πολιτικής σχετικά με το βρετανικό δημοψήφισμα

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το δημοψήφισμα στην Μεγάλη Βρετανία ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, υπογράμμισε ότι «η απίστευτη εκστρατεία, με την επιστράτευση κάθε αθέμιτου μέσου, που έχουν εξαπολύσει οι κυρίαρχοι κύκλοι στην Ευρώπη και στον κόσμο, από τις Βρυξέλλες έως την Ουάσιγκτον, για να επηρεάσουν τον Βρετανικό λαό κατά του Brexit, μόνο με την τρομοκρατία που είχαν εξαπολύσει στο πρόσφατο δημοψήφισμα στην Ελλάδα τα ίδια κατεστημένα κέντρα κατά του ΟΧΙ και υπέρ του ΝΑΙ, μπορεί να συγκριθεί» και προσέθεσε:

«Είναι πιθανό αυτός ο ανηλεής βομβαρδισμός κατά του Brexit, του οποίου τον απόηχο αισθανόμαστε στη χώρα μας, να επιφέρει, όπως επέφερε και στην Ελλάδα, τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα μέσα στο Βρετανικό λαό: να τον πεισμώσει και να τον οδηγήσει στην επικράτηση του Brexit, όσο και αν αυτό το τελευταίο το περιγράφουν τρομοκρατικά και ψευδέστατα οι κυρίαρχοι κύκλοι της “παγκοσμιοποίησης”, περίπου, ως συντέλεια του κόσμου».

Και καταλήγοντας, ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε: «Η Ευρώπη, πάντως, μπορεί να ζήσει και χωρίς τη γερμανική ευρωζώνη και την νεοφιλελεύθερη ΕΕ. Είναι το μόνο σίγουρο».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.