ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκδήλωση της Πλεύσης Ελευθερίας στις 5 Ιουλίου στον Λυκαβηττό

Εκδήλωση της Πλεύσης Ελευθερίας στις 5 Ιουλίου στον Λυκαβηττό

Υπερασπιζόμαστε την δημόσια περιουσία και ξεκινάμε με την υπεράσπιση του θεάτρου του Λυκαβηττού, που έπρεπε να αποτελεί κοιτίδα ζωντανής δημιουργίας και παραμένει κλειστό από το 2008, σημειώνει σε ανακοίνωση της η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την ένταξη του χώρου στο υπερταμείο.

«Αν δεν το υπερασπισθούμε», προσθέτει, «θα πέσει στα χέρια των αετονύχηδων». Αλλά δεν θα αφήσουμε το έγκλημα να συντελεστεί. Στις 5 Ιουλίου θα βρεθούμε στον περιβάλλοντα χώρο του θεάτρου ,για να πούμε ″ΌΧΙ″ στο ξεπούλημα του Θεάτρου Λυκαβηττού.

Θα είμαστε πολλοί, εκεί αναφέρει, από τον χώρο των κινημάτων και των πρωτοβουλιών, που δεν εκχωρούμε τη ζωή, την πατρίδα μας, ούτε και το ″ΌΧΙ″ μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ανακοίνωση, γίνεται αναφορά στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 και δηλώνετε ότι «ένα χρόνο μετά την ιστορική καταγραφή του ″ΌΧΙ″ μας, δεν κάνουμε ούτε επετειακές εκδηλώσεις, ούτε μνημόσυνα: διεκδικούμε το περιεχόμενο του ″ΌΧΙ″ και ξεκινάμε έναν ανυποχώρητο αγώνα, ώστε το ″ΌΧΙ″ να γίνει πράξη. Αντιστεκόμαστε σε κάθε πράξη που ακυρώνει αυτό το ″ΌΧΙ″».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.