Χ. Θεοχάρης: «Ας αποφασίσει ο Πρωθυπουργός αν μπορεί ή όχι να κυβερνήσει»

Χ. Θεοχάρης: «Ας αποφασίσει ο Πρωθυπουργός αν μπορεί ή όχι να κυβερνήσει»

Με αφορμή τις εξελίξεις στην επένδυση του Ελληνικού, ο ανεξάρτητος βουλευτής, στέλεχος Δημοκρατικής Ευθύνης κ. Χάρης Θεοχάρης αναφέρει χαρακτηριστικά. Cosco, ΔΕΣΦΑ και τώρα Ελληνικό. H κυβέρνηση από τη μια δηλώνει πρόθυμη στους δανειστές να υλοποιήσει όσα της επιβλήθηκαν με το τρίτο μνημόνιο  και από την άλλη  κηρύττει  «ανταρτοπόλεμο» για εσωτερική κατανάλωση.

Ακούμε έκπληκτοι για την πρόθεση του Υπουργείου Πολιτισμού να κινήσει διαδικασία οριοθέτησης αρχαιολογικού χώρου σε περιοχή των Δήμων Αργυρούπολης και Ελληνικού που καταλαμβάνει το σύνολο σχεδόν των εκτάσεων του παλαιού αεροδρομίου!

15 χρόνια κρατάει η περιπέτεια ενός χώρου που μπορούσε ήδη να συγκαταλέγεται στις ωραιότερες αστικές περιοχές στην Ευρώπη. Πρώτα ήταν οι παλινωδίες των εκάστοτε κυβερνήσεων και τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση έχουμε το «νέο όραμα» για το Ελληνικό: Η προσπάθεια της κ. Βαλαβάνη το 2015 να το μετατρέψει σε χωματερή, η «γκετοποίηση» που ήρθε με την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών και τώρα, αφού η συμφωνία μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και αναδόχου εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο, έρχεται το ΥΠ.ΠΟ. να οριοθετήσει αρχαιολογικό χώρο.

Προφανώς το ΥΠ.ΠΟ θεωρεί ότι ο χώρος είναι τέτοιου πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος που η εκμετάλλευσή του  από το ίδιο το Υπουργείο θα φέρει έσοδα τουλάχιστον ίσα με αυτά που θα προκύψουν από τη σύμβαση, δηλαδή έως και 10 δις στα 25 χρόνια- και επιπλέον δημιουργία 10.000 νέων θέσεων εργασίας.   

Ας σταματήσει επιτέλους η κυβέρνηση τις παλινωδίες που εκθέτουν τη χώρα και κυρίως ας βγει ο κ. Τσίπρας να μας πει: Τι ισχύει; Η συμφωνία με τους επενδυτές ή οι ιδεοληψίες του κ. Μπαλτά; 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και κυρίως ας αποφασίσει ο Πρωθυπουργός: Μπορεί ή όχι να κυβερνήσει;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.