ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αποχώρησε από τους Οικολόγους Πράσινους ο Ορέστης Κολοκούρης

Αποχώρησε από τους Οικολόγους Πράσινους ο Ορέστης Κολοκούρης

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει το κύμα φυγής στελεχών των Οικολόγων Πράσινων ως αποτέλεσμα σειράς διαφωνιών στο συνεργαζόμενο με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ κόμμα.

Συγκεκριμένα, ήδη οι διαφωνίες είναι πολύ μεγάλες λόγω της εμμονής του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη να μην παραχωρεί τη θέση του στο πλαίσιο της εναλλαγής ρόλων που το καταστατικό του κόμματος προβλέπει αλλά κι εξαιτίας κρίσιμων διαφωνιών για την πορεία της διαπραγμάτευσης και την πρόσφατη ψήφιση νέων σκληρών μέτρων. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν η παραίτηση του ιστορικού στελέχους του κόμματος Ορέστη Κολοκούρη, ο οποίος διασυνδεόταν και με τους Ευρωπαίους Πράσινους.

Ακολουθεί το κείμενο αποχώρησης του κ. Κολοκούρη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Σας παρακαλώ να με διαγράψετε από μέλος των Οικολόγων Πράσινων (από την ηλεκτρονική λίστα επικοινωνίας θα αυτοδιαγραφώ μόνος μου).
Όπως έχω συχνά αναφέρει θεωρώ ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν πάψει να αποτελούν ζωντανό πολιτικό οργανισμό από το 2013.
Η ιδιότητά μου ως επιστημονικό συνεργάτη του Γ. Δημαρά, δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω από τους Οικολόγους Πράσινους, χωρίς να τρέφω καμιά εκτίμηση ή αυταπάτη για το μέλλον του κόμματος. Σε αυτή τη φάση προτιμώ να μην είμαι μέλος του κόμματος (και κανενός άλλου βέβαια).
Μολονότι έχω de facto ήδη απομακρυνθεί από το φορέα εδώ και πολύ καιρό η απόφαση μου παραμένει ιδιαίτερα δύσκολη αφού κλείνει ένα κεφάλαιο που κράτησε πάνω από 15 χρόνια, δηλαδή το σύνολο σχεδόν της ενήλικης ζωής μου.
Θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι μέλος ορισμένων θεματικών ομάδων προς το παρόν (πχ. στις σχετικές με το περιβάλλον).

Σας εύχομαι καλή συνέχεια και καλή αντάμωση στα (ελπίζω κάποτε κλειστά) γουναράδικα”!

Φιλικοσυντροφικά
Ορέστης Κολοκούρης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.