ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Έφυγε» σε ηλικία 69 ετών ο πρώην βουλευτής του ΔΗΚΚΙ Γιώργος Ρόκος

«Έφυγε» σε ηλικία 69 ετών ο πρώην βουλευτής του ΔΗΚΚΙ Γιώργος Ρόκος

Εφυγε τις πρώτες πρωϊνες ώρες από τη ζωή, σε ηλικία 69 χρονών, ο πρώην βουλευτής του ΔΗΚΚΙ, στη Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης Γιώργος Ρόκος.

Ο Γιώργος Ρόκος γεννήθηκε στη Κυψέλη της Πρέβεζας, το 1948 από γονείς αγρότες. Σπούδασε στην Ιταλία Χημικός μηχανικός και έγινε αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας στην παραγωγή κεραμικών με εργοστάσιο στον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης.

Το 1970, εν μέσω της δικτατορίας, δραστηριοποιήθηκε στο Π.Α.Κ. Ιταλίας και αργότερα εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ και υπήρξε στέλεχος της Ν.Ε. και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Το 1996 εκλέγεται βουλευτής του ΔΗΚΚΙ στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και συνδέθηκε πολύ στενά με τον Δημήτρη Τσοβόλα. Στις εκλογές του 2007 ήταν και πάλι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Η πολύχρονη εργασία του στα κεραμικά είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στους πνεύμονες, όπου κατακάθονταν η σκόνη που ανέπνεε, και αυτό του στοίχισε στο τέλος τη ζωή. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα στον Λαγκαδά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.