ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Περισσότερες διαφωνίες και προβλήματα στην «Κεντροαριστερά» παρά… αποτελέσματα

Περισσότερες διαφωνίες και προβλήματα στην «Κεντροαριστερά» παρά… αποτελέσματα

Αντιδράσεις προκαλεί η πρόταση να οριστεί εκπρόσωπος τύπου για την Επιτροπή Δεοντολογίας, ενόψει της εκλογής νέου ηγέτη στην Κεντροαριστερά, ο Νίκος Μπίστης.

Τέσσερις υποψήφιοι πρόεδροι για τον νέο φορέα, ήτοι οι Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης και Νίκος Ανδρουλάκης εκτιμούν ότι το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά δεν συμφωνούν να είναι εκπρόσωπος τύπου ένα στέλεχος που βρίσκεται στο επιτελείο ενός υποψηφίου, και συγκεκριμένα στο επιτελείο της Φώφης Γεννηματά.

Οι τέσσερις υποψήφιοι, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν κάποιο πρόσωπο να αντιπροτείνουν και εκτιμούν ότι ο εκπρόσωπος του νέου φορέα θα πρέπει να είναι ένα ουδέτερο πρόσωπο κοινής αποδοχής.

Το ζήτημα να οριστεί εκπρόσωπος Τύπου για την επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας, το είχε προτείνει ως θέμα ημερήσιας διάταξης ο ίδιος ο Νίκος Αλιβιζάτος, εκτιμώντας ίσως ότι έχουν γίνει επικοινωνιακά λάθη στην πορεία, σε συνεδρίαση την περασμένη Παρασκευή.

Εκεί έγινε συζήτηση επί αρκετή ώρα με κάποιους να υποστηρίζουν ότι ο υπεύθυνος Τύπου πρέπει να είναι δημοσιογράφος και κάποιους άλλους να τονίζουν ότι πρέπει να είναι πολιτικό στέλεχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο αυτό προτάθηκε ο Νίκος Μπίστης, από τον Δ. Ρέππα, πρόταση με την οποία συμφώνησε και το ΠΑΣΟΚ , αλλά ορισμένοι ζήτησαν χρόνο να το σκεφτούν. Σύμφωνα με πηγές ο Ν. Αλιβιζάτος έδειξε να το σκέφτεται με αποτέλεσμα να προτείνει ο Α. Βγόντζας να συζητηθεί εκ νέου το θέμα και ο κ.Αλιβιζάτος να παραπέμψει το ζήτημα για οριστική απόφαση στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής την ερχόμενη Τετάρτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.