ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ομιλητής σε φεστιβάλ νεολαίας στο Σότσι της Ρωσίας ο Π.Λαφαζάνης

Ομιλητής σε φεστιβάλ νεολαίας στο Σότσι της Ρωσίας ο Π.Λαφαζάνης

Ομιλητής στο 19ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών, με θέμα «Ανατολική Μεσόγειος και Ευρώπη», που διεξάγεται στο Σότσι, θα είναι ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος αναχωρεί αύριο για τη Ρωσία μετά από πρόσκληση των διοργανωτών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΛΑΕ ο κ. Λαφαζάνης στην ομιλία του θα αναφερθεί στην ανάγκη διαμόρφωσης μιας ειδικής αναβαθμισμένης στρατηγικής σχέσης συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ρωσία με αιχμή το εμπόριο, τον τουρισμό και την ενέργεια. Ειδικά για τον τομέα της ενέργειας ο γραμματέας της ΛΑΕ θα αναφερθεί στη συμφωνία που είχε ο ίδιος συνάψει με τη Novak για αγωγό με ρωσικό φυσικό αέριο που θα περνά επί ελληνικού εδάφους προς την Ευρώπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Φεστιβάλ θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν. Όπως ανακοινώθηκε από την Λαϊκή Ενότητα, στο περιθώριο της επίσκεψης του στο Σότσι ο γραμματέας της ΛΑΕ θα έχει κύκλο επαφών με παράγοντες και πολιτικές δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.