ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ. Ραγκούσης: «Ο νέος φορέας έχει τη δυνατότητα και την προοπτική να γίνει ο δεύτερος πόλος του πολιτικού συστήματος»

Γ. Ραγκούσης: «Ο νέος φορέας έχει τη δυνατότητα και την προοπτική να γίνει ο δεύτερος πόλος του πολιτικού συστήματος»

«Ο νέος φορέας έχει τη δυνατότητα και την προοπτική να γίνει ο δεύτερος πόλος του πολιτικού συστήματος και έτσι να μπει ένα τέλος στον λαϊκισμό που οδήγησε την χώρα στο χείλος της καταστροφής», «αρκεί να βάλουμε τέλος στον κυβερνητισμό και τη δουλικότητα απέναντι στη δεξιά», δηλώνει σε συνέντευξή του o υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Γιάννης Ραγκούσης.

Αποκαλύπτει την πρόθεσή του για τη δημιουργία τάσης εντός του νέου φορέα λέγοντας ότι «υπάρχουν παροτρύνσεις πάρα πολλών φίλων από όλη την Ελλάδα οι απόψεις που συνοδεύουν την υποψηφιότητά μου να αποτελέσουν τον πυρήνα των θέσεων μιας πανελλήνιας, καθαρά προοδευτικής τάσης που θα λειτουργήσει και πιστεύω θα καταστεί πλειοψηφική εντός του νέου φορέα».

Σχολιάζοντας τη συμφωνία της Φώφης Γεννηματά με τον Σταύρο Θεοδωράκη, για την παράλληλη λειτουργία των κοινοβουλευτικών ομάδων ΔΗΣΥ και Ποταμιού και μετά τις εκλογές, ο Γιάννης Ραγκούσης υποστηρίζει ότι μυστικές συμφωνίες μεταξύ συνυποψήφιων έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τη λογική της δημιουργίας ενιαίου φορέα και σημειώνει ότι το συνέδριό του μέσα από συλλογικές διαδικασίες έχει την απόλυτη και αποκλειστική αρμοδιότητα των αποφάσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.