Ακυρώνεται το ντιμπέιτ Φ. Γεννηματά-Ν. Ανδρουλάκη λόγω εθνικού πένθους

Ακυρώνεται το ντιμπέιτ Φ. Γεννηματά-Ν. Ανδρουλάκη λόγω εθνικού πένθους

Ακυρώνεται το ντιμπέιτ μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Νίκου Ανδρουλάκη, που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή, μετά από κήρυξη εθνικού πένθους μετά από τις φονικές πλημμύρες που άφησαν πίσω τους νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές στη δυτική Αττική.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Νίκου Αλιβιζάτου, η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας, σε συνεννόηση με τους δύο υποψήφιους, αποφάσισε να ματαιώσει την τηλεμαχία. Την ίδια ώρα, η επιτροπή συστήνει στους υποψήφιους να αναστείλουν την προεκλογική δραστηριότητά τους -συμπεριλαμβανομένων των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εμφανίσεών τους- την Πέμπτη και την Παρασκευή (16 και 17 Νοεμβρίου). Ηδη, η Φωφη Γεννηματά ακύρωσε τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις της.

Η επιτροπή δεν έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής του δεύτερου γύρου των εκλογών, που διατυπώθηκε από τον κ. Ανδρουλάκη μετά από την κήρυξη εθνικού πένθους. Ετσι, ο δεύτερος γύρος θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, σύμφωνα με όσα έχουν αναγγελθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αίτημα αναβολής που διατύπωσε, μετά την κήρυξη εθνικού πένθους, ο υποψήφιος κ. Ν. Ανδρουλάκης, δεν έγινε δεκτό, διότι στις 26 Νοεμβρίου και τις 3 Δεκεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας» εξηγεί η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.