ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Ζωή εναντίον της Αστυνομίας στο Ειρηνοδικείο (βίντεο)

Η Ζωή εναντίον της Αστυνομίας στο Ειρηνοδικείο (βίντεο)

Ένταση σημειώθηκε έξω από το Ειρηνοδικείο Αθηνών, στην οδό Λουκάρεως, καθώς αστυνομικές δυνάμεις μπλόκαραν τους διαδηλωτές που έφτασαν στο σημείο για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για τους πλειστηριασμούς.

Στο αλαλούμ ενεπλάκη και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» όπως φαίνεται στο βίντεο βρίσκεται αντίθετα από τη δύναμη της αστυνομίας που έχει αποκλείσει το Ειρηνοδικείο και πίσω από αυτούς η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία αρχίζει να διαμαρτύρεται προς έναν από αυτούς «Όνομα έχεις;». Φυσικά ο άνθρωπος συνέχισε να έχει γυρισμένη την πλάτη του και να προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.