ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Λαφαζάνης για την τροπολογία για τους πλειστηριασμούς

Π.Λαφαζάνης για την τροπολογία για τους πλειστηριασμούς

Παρών στα σημερινά επεισόδια στο Ειρηνοδικείο ήταν για μία ακόμα φορά ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Μετά τις συγκρούσεις των διαμαρτυρόμενων με τους αστυνομικούς, ο κ. Λαφαζάνης σχολίασε σε δημοσιογράφοτην τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα και στέλνει στη φυλακή όσους εμποδίζουν πλειστηριασμούς.

«Με την τροπολογία αυτή η Ελλάδα γυρίζει στους πιο σκοτεινούς χρόνους. Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν μαζί με όλο το μνημονιακό μπλοκ θέλουν να γεμίσουν τις φυλακές με πολιτικούς κρατούμενους πλέον. Θέλουν να επαναφέρουν με τον χειρότερο τρόπο τις πολιτικές διώξεις και φυλακίσεις», τόνισε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως συμπλήρωσε πάντως, «δεν πρόκειται να τους περάσει» αφού «οι πλειστηριασμοί που κάνουν θα ανατρέψουν αυτήν την κυβέρνηση» και το κίνημα που αντιδρά «θα δημιουργήσει νέες ελπιδοφόρες εξελίξεις για τη χώρα μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.