Μ. Χρυσοχοΐδης: Οι πλειστηριασμοί είναι μέρος της ενδοκυβερνητικής μάχης

Μ. Χρυσοχοΐδης: Οι πλειστηριασμοί είναι μέρος της ενδοκυβερνητικής μάχης

Ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, θεωρεί ενδοκυβερνητική μάχη χαρακωμάτων, την υπόθεση των πλειστηριασμών, ιδιαίτερα της πρώτης κατοικίας, επικαλούμενος την θέσπιση ιδιώνυμου αδικήματος για όσους αντιδρούν.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης εκτιμά ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε στασιμότητα και αποδίδει σε ρητορική και πολιτική διχασμού το αφήγημα της κυβέρνησης για «καθαρή έξοδο» στις αγορές από τα μνημόνια.

Επίσης, ο πρώην υπουργός και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής υποστηρίζει ότι δεν συνιστά μεταρρύθμιση η θέση της κυβέρνησης …”διαφωνώ αλλά το κάνω γιατί έτσι θα παραμείνω στην εξουσία».

Για τον νέο προοδευτικό φορέα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τονίζει ότι για την επόμενη μέρα της Ελλάδας απαιτείται Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής που αποτελεί «δικαίωση μέσα από το καθαρτήριο της αλήθειας γιατί τα ψέματα στην κυριολεξία τελείωσαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.