ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Β. Λεβέντης: Ονομασία με τον όρο Μακεδονία δεν είναι αποδεκτή

Β. Λεβέντης: Ονομασία με τον όρο Μακεδονία δεν είναι αποδεκτή

Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε πως «το 2018 θα είναι έτος εκλογών», συμπληρώνοντας πως «το γεγονός πως δεν έγιναν εκλογές το 2017 βρίσκεται στην αντίδραση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίζει ότι οι μισοί από τους νυν βουλευτές, δεν θα είναι στη νέα Βουλή».

«Δεν αποδεχόμαστε καμιά ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, τονίζοντας πως ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα δώσουν το όνομα, οι ΑΝΕΛ θα φωνάζουν αλλά θα λείπουν από την ολομέλεια και νομίζουν ότι όλα θα πάνε καλά. Τα τρία κόμματα που προανέφερα ήδη έχουν δεχτεί την σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και θα προσπαθήσουν να το περάσουν και στο λαό».

Αναφερόμενος στους πλειστηριασμούς, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε την πρότασή του «να έρθει νόμος στη Βουλή που να προστατεύει την πρώτη κατοικία. Εμείς στην Ένωση Κεντρώων λέμε προστασία και της δεύτερης κατοικίας για οικογένειες με παιδιά», τόνισε, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Για την έξοδο από τα μνημόνια ο κ. Λεβέντης υποστήριξε πως «είναι θετικό να βγούμε από τα μνημόνια και την επιτροπεία» και διερωτήθηκε «όμως πως να βγούμε, όταν έχουμε υπογράψει 3,5% πλεόνασμα μέχρι ο 2022, 2,4% μέχρι το 2060 και υπερκόφτη για 99 χρόνια; Αυτό λέγεται καθαρή έξοδος; Δυστυχώς δεν θα υπάρξει καμία δημοσιονομική χαλαρότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελος, για τον Ρουβίκωνα σχολίασε ότι «τους έχουν συλλάβει στο παρελθόν και ο κ. Βούτσης τους άφησε ελεύθερους. Σαν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί ο Ρουβίκωνας και θα έλεγα ότι ορισμένοι τον υποδαυλίζουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.