ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Ξαναχτύπησε» ο Αρτ. Σώρρας: «Πόσο καταραμένα προδοτόσκυλα είστε ρε ζώα» (βίντεο)

«Ξαναχτύπησε» ο Αρτ. Σώρρας: «Πόσο καταραμένα προδοτόσκυλα είστε ρε ζώα» (βίντεο)

Ο «εξαφανισμένος» Αρτέμης Σώρρας επιτίθεται με βαρείς χαρακτηρισμούς στους παλιούς συνεργάτες του με νέο ηχητικό μήνυμά του.

Αφορμή για τη νέα αυτή επίθεση του φυγόποινου Σώρρα ήταν το καυστικό κείμενο της νομικής συμβούλου της «Ελλήνων Συνέλευσις», Νάνσυ Γεωργοσοπούλου.

«Πόσο καταραμένα προδοτόσκυλα είστε ρε ζώα… ζώα. Είχαν κανονίσει τα πάντα να διαλύσουν την Ελλήνων Συνέλευσις, να ξεφτιλίσουν διεθνώς τον Σώρρα, να γίνει της κακομοίρας και τώρα ακόμα συζητάνε κάποιοι άνθρωποι ότι είμαι του καθεστώτος.

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει ρε ζωντόβολα, ανιστόρητα καταραμένα σπέρματα που καίτε τον άερα των ανθρώπων στη Γαία Δήμητρα Άρτεμις. Πόσο άλλο δηλαδή να το συζητήσουμε;», ανέφερε στο μήνυμά του.

«Λες ρε Νάνσυ, μέσα στο κατάπτυστο κείμενό σου, ξεκινάς και λες στη φωνή όχι στον Αρτέμη Σώρρα “αν είναι ο πρόεδρος” ο υποτίθεται και κλείνεις το κείμενό σου ότι “αν θέλεις να παραιτηθώ να μου το πεις”. Αφού πάλι από ηχητικό θα στο πω», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.