Ο Π. Λαφαζάνης χαρακτηρίζει επθετικό το υπόμνημα για τους οκτώ Τούκρους

Ο Π. Λαφαζάνης χαρακτηρίζει επθετικό το υπόμνημα για τους οκτώ Τούκρους

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, εξαπέλυσε ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας, με αφορμή δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας σχετικά με κυβερνητικό υπόμνημα προς τη Δικαιοσύνη για τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς με την υπογραφή του κ. Μουζάλα.

Σε γραπτή του ανακοίνωση ο κ. Λαφαζάνης τονίζει μεταξύ άλλων «ακόμα και ο ίδιος ο Ερντογάν να συνέτασσε το κυβερνητικό υπόμνημα Γιάννη Μουζάλα για την ακύρωση του ασύλου που αποφάσισε η Δευτεροβάθμια Επιτροπή για τον Τούρκο αξιωματικό, μάλλον θα ήταν λιγότερο επιθετικός ενάντια στους “8” τούρκους αξιωματικούς και λιγότερο κατηγορηματικός για την ενεργή συμμετοχή τους στο πραξικόπημα στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2016».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δυστυχώς, το υπόμνημα Μουζάλα, το οποίο στηρίζεται σε αμφίβολης αξιοπιστίας στοιχεία του τουρκικού καθεστώτος, εμφανίζεται, ίσως, πιο εκδικητικό για τους ”8” από τις ίδιες τις αρχές ασφαλείας του Ερντογάν, εξευτελίζοντας όχι μόνο την κυβέρνηση, η οποία εμφανίζεται ως πιόνι του Ερντογάν, αλλά και εκθέτοντας την χώρα στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης» συμπληρώνει ο κ. Λαφαζάνης και καταλήγει στην ανακοίνωσή του: «Δυστυχώς, αν κάπου υπάρχουν όρια στην υποτέλεια και την δουλοφροσύνη, τείνουν πλέον να ξεπεραστούν από την κυβέρνηση. Ντροπή!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.