Φ.Κρανιδιώτης για τα «σκουπίδια» που επιτέθηκαν στον Μ.Θεοδωράκη: «Συνεργάτες των ναζί του σκοπιανού VMRO»

Φ.Κρανιδιώτης για τα «σκουπίδια» που επιτέθηκαν στον Μ.Θεοδωράκη: «Συνεργάτες των ναζί του σκοπιανού VMRO»

Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή την επίθεση κουκουλοφόρων “σκουπιδιών” στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το παρακράτος της μηδενιστικής αλητείας επιτέθηκε στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη. Την πολιτική ευθύνη για την επίθεση την έχει ο ψωραλέος Λόχος Προπαγάνδας της κυβέρνησης και των ιντελιγκέντσηδων, που επί ημέρες στοχοποιούν την συντριπτική πλειοψηφία του λαού μοιράζοντας ετικέτες για “ακροδεξιούς” και φασίστες.

Εγώ, ένας ιδεολογικός αντίπαλος του Μίκη στις αντιλήψεις για το κοινωνικό καθεστώς, σας λέω πως όταν θα έχουν γίνει σκόνη τα κόκκαλα των παιδιών των τρισέγγονων των φασιστοειδών παρακρατικών “αναρχικών”, που έκαναν αυτό το έγκλημα, το πνευματικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη θα παραμένει εσαεί εθνικός θησαυρός.

Παλλαϊκή και υπερκομματική απάντηση όλων μας είναι αύριο να πλημμυρίσει η Αθήνα από τον ειρηνικό αλλά αποφασισμένο λαό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα τρωκτικά που ευθυγραμμίζονται με τους σωβινιστές παλιοναζί του VMRO είναι απλά δουλειά της Αστυνομίας. Δική μας δουλειά να ανακόψουμε την ενδοτική κατηφόρα και να προσφέρουμε στην ηγεσία το πιο δυνατό όπλο: την αδιάλλακτη βούληση του λαού μας να μην συμβιβαστεί με τον σκοπιανό σωβινισμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.