ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Φ. Κρανιδιώτης: «Η κατρακύλα των υποχωρήσεων οδήγησε στην διάψευση εξημέρωσης του θηρίου»

Φ. Κρανιδιώτης: «Η κατρακύλα των υποχωρήσεων οδήγησε στην διάψευση εξημέρωσης του θηρίου»

Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή την επίθεση στο περιπολικό του ΛΣ και τις νέες απειλές Ερντογάν, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η μακρόχρονη κατρακύλα των υποχωρήσεων και του ραγιαδισμού οδήγησε αναπόφευκτα σε παραλίγο τραγική διάψευση της θεωρίας εξημέρωσης του θηρίου. Οι Τούρκοι χθες ήθελαν να σκοτώσουν, παραλίγο να βύθιζαν το πλοίο μας.

Το διαπαραραταξιακό κόμμα των δειλών, ανιστόρητων και ανόητων του ενδοτισμού είναι το αληθινό Κόμμα του Πολέμου, αυτοί που θα προκαλέσουν τον πόλεμο, διότι ενθαρρύνουν την επιθετικότητα του τουρκικού επεκτατισμού. Ανοίγουν την όρεξη του θηρίου ταΐζοντάς το Ελλάδα και ζωές στελεχών, όπως στα Ίμια. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, χωρίς κόπους και θυσίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καλεί σε μία νέα πολιτική αυστηρής αποτροπής, με θυσίες, μαζική και ποιοτική αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων, συμμαχίες και σταθερή εκπομπή του μηνύματος πως αν χρειαστεί θα τους στείλουμε στον πάτο της Ελληνικής Λίμνης του Αιγαίου και όταν χρειαστεί, να το κάνουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.