ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΛΑΕ: «Να ακυρωθούν όλοι οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί»

ΛΑΕ: «Να ακυρωθούν όλοι οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί»

Aύριο λίγο πριν τις 2, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο επί της οδού Καποδιστρίου, ως συνέχιση των κινητοποιήσεών της ΛΑΕ κατά των πλειστηριασμών.

Η Λαϊκή Ενότητα, σε γραπτή δήλωση της σημειώνει πως στο εν λόγο συμβολαιογραφικό γραφείο, θα πραγματοποιηθούν πλειστηριασμοί τριών πρώτων κατοικιών, για χρέος 157.000 ευρώ με τιμή προσφοράς 65.000 ευρώ, για χρέος 155.000 ευρώ με τιμή πρώτης προσφοράς τις 183.000 ευρώ και για χρέος 100.000 ευρώ, με τιμή πρώτης προσφοράς τις 125.000 ευρώ.

Ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης ζήτησε να ακυρωθούν όλοι οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί λαϊκών περιουσιακών στοιχείων και κατήγγειλε, «την κυβέρνηση και τραπεζίτες, όλο το επίορκο δικαστικό κύκλωμα και της ηγεσία της ΑΑΔΕ, τα οποία μαζί με μια δράκα εξωνυμένων υπό τον Ρούσκα συμβολαιογράφων, καταληστεύει τα λαϊκά νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, υφαρπάζοντας εισοδήματα, σπίτια και μικρομεσαία ακίνητα».

Ο κ. Λαφαζάνης υποστηρίζει στη δήλωσή του ότι από την 1η Μαΐου θα εκπλειστηριάζονται λαϊκές κατοικίες και περιουσίες για οφειλές άνω των 500 ευρώ, προς το δημόσιο και τα ταμεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ΛΑΕ απαιτεί την προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, με μέτρα όπως η νομοθέτηση του ακατάσχετου της πρώτης κατοικίας και η διαγραφή χρεών των λαϊκών οικογενειών προς τράπεζες, κράτος, δήμους και ταμεία. Κατάργηση του νομοθετικού πλαισίου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και των ηλεκτρονικών κατασχέσεων από λογαριασμούς εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, συνταξιούχων» δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης. Σε γραπτή του δήλωση μάλιστα, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά: «Όχι στο Ιδιώνυμο, στις διώξεις και στην καταστολή του κινήματος» και καταλήγει σημειώνοντας πως κανένα σπίτι δεν πρέπει να περάσει στα χέρια τραπεζίτη – κράτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.