ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φ. Γεννηματά: «Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση και αυτό θα φανεί στις κάλπες»

Φ. Γεννηματά: «Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση και αυτό θα φανεί στις κάλπες»

Στην εκτίμηση πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει λίγο χρόνο ζωής ακόμη, ο οποίος μετράει αντίστροφα, προχώρησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, καμία πρωτοβουλία της κυβέρνησης δεν προχωράει, υπάρχει τεράστια διγλωσσία στην Κυβέρνηση σε όλα τα ζητήματα, σχεδόν σε όλα τα νομοσχέδια και κυρίως στα εθνικά θέματα. Πώς είναι δυνατόν να συνεχίσει έτσι;» τόνισε η Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε: «Εμείς δεν πρόκειται να προδικάσουμε την ψήφο του λαού. Να είστε βέβαιοι ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις μετά τις εκλογές και εμείς θα είμαστε μία από αυτές».

Η κα Γεννηματά, σε τηλεοπτική της συνέντευξη το βράδυ της Πέμπτης στον ΑΝΤ1, επιχείρησε να εξηγήσει γιατί ζητά πρόωρες εκλογές.

Εκανε λόγο για έλλειψη νομιμοποίησης να δεσμεύσει η κυβέρνηση τη χώρα μακροχρόνια μετά το τέλος των Μνημονίων, καλώντας τον πρωθυπουργό να ενημερώσει τη Βουλή για το τι διαπραγματεύεται με τους δανειστές.

«Τις επόμενες εβδομάδες θα παρθούν οι αποφάσεις για το τι θα συμβεί στον τόπο την επόμενη πενταετία», επεσήμανε η κ. Γεννηματά, προσθέτοντας πως «η κυβέρνηση δεν έχει αυτό το δικαίωμα, καθώς ήδη έχει αναλάβει δυσβάσταχτε υποχρεώσεις για την χώρα, με στόχους για πλεονάσματα και φόρους που ήδη έχουν γονατίσει την κοινωνία».

Η Φώφη Γεννηματά έκανε αναφορά για εν κρυπτώ διαπραγματεύσεις, υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχει καθαρή έξοδος, είναι μαϊμού» και πως είναι ανίκανη να φέρει την ανάπτυξη επικαλούμενη τα πρόσφατα στοιχεία της Κομισιόν.

«H κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Μετρήθηκε, ζυγίστηκε και απέτυχε» είπε.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ άσκησε επίσης κριτική στην ΝΔ την οποία κατηγόρησε ότι «δίνει ραντεβού το φθινόπωρο, αφού θα έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία τις επόμενες μέρες».

«Χτυπάω καμπανάκι κινδύνου», είπε η Φώφη Γεννηματά.

Ερωτηθείσα εάν θα συνεργαστεί το Κίνημα Αλλαγής με τη ΝΔ μετά τις εκλογές, η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι θα αποφασίσει ο λαός με τη ψήφο του στις εκλογές ποιες δυνάμεις θα οδηγήσουν τη χώρα την επομένη ημέρα μετά τη λήξη του μνημονίου και απέρριψε κάθε προσπάθεια από κυβερνητικής πλευράς, να επανέλθει στην άμεση ψήφιση και ισχύ της απλής αναλογικής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όχι άλλα κόλπα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.