ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δε θα είναι υποψήφιος με το ΚΙΝ.ΑΛ. ο Μ. Κύρκος στις Ευρωεκλογές – Κριτική στο κόμμα και τη Φ. Γεννηματά

Δε θα είναι υποψήφιος με το ΚΙΝ.ΑΛ. ο Μ. Κύρκος στις Ευρωεκλογές – Κριτική στο κόμμα και τη Φ. Γεννηματά

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Action 24 ο Μίλτος Κύρκος. Ο ευρωβουλευτής μίλησε για τις διεργασίες στο χώρο της Κεντροαριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για το δικό του μέλλον στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο κ. Κύρκος άσκησε σκληρή κριτική στο Κίνημα Αλλαγής και τη Φώφη Γεννηματά, ενώ δήλωσε κατηγορηματικά ότι δε θα είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές. Μάλιστα, τάχθηκε υπέρ της αυτόνομης καθόδου του Ποταμιού, με το οποίο έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής. Επιπλέον, ο κ. Κύρκος προέβλεψε ότι δύσκολα το Κίνημα Αλλαγής θα φτάσει στις εκλογές ως ενιαίο κόμμα, αν συνεχιστούν οι διαφωνίες.

Σε ερώτηση για τις επαφές του με το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαίωσε ότι συνομιλεί τόσο με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, όσο και με υπουργούς όπως ο κ. Πιτσιόρλας, ο κ. Βίτσας και ο κ. Μουζάλας. Απαντώντας στο ερώτημα σχετικά με μια πιθανή συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ απαρίθμησε όλα όσα εμποδίζουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο αυτή την ώρα, αναφερόμενος μεταξύ άλλων την αντιμετώπιση του κ. Κριμιζή από τον κ. Παππά, στο χειρισμό της υπόθεσης Νοβαρτις από την κυβέρνηση, στη συμμαχία με τους ΑΝΕΛ.

Ο κ. Κύρκος υποστήριξε ότι ο στόχος πρέπει να είναι η συναίνεση για την αναζήτηση της χαμένης Αριστεράς, ενώ αναφέρθηκε και στις παροτρύνσεις του προς τα ελληνικά κόμματα που ανήκουν στην ευρω-ομάδα των Σοσιαλιστών να αποφύγουν κάθε σκέψη για συνεργασία με τη ΝΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.