ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Α. Λοβέρδος για Νovartis: «Ελεεινή πλεκτάνη και σχέδιο εξόντωσης από σπείρα παλιανθρώπων»

Α. Λοβέρδος για Νovartis: «Ελεεινή πλεκτάνη και σχέδιο εξόντωσης από σπείρα παλιανθρώπων»

Το χαρακτηρισμό «ελεεινή πλεκτάνη» χρησιμοποίησε ο Ανδρέας Λοβέρδος σε ομιλία του στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση Novartis. Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε, πως αυτή η πλεκτάνη στήθηκε από «σπείρα παλιάνθρωπων» με σκοπό την εξόντωση πολιτικών αντιπάλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επικεντρώθηκε και στο ζήτημα των ανώνυμων μαρτύρων επισημαίνοντας μεταξύ άλλων «ήδη έχουμε μάθει πολλά.Για το ποιοι είναι οι μασκοφόροι ψευδομάρτυρες. Για το πώς εκβιάστηκαν ή δελεάστηκαν κάποιοι από αυτούς. Για την ύπαρξη στενότατης σχέσης με την υπόθεση Novartis ή με άλλες υποθέσεις κάποιων από αυτούς, για την ύπαρξη δηλαδή σχέσης με υποθέσεις, που καθιστά παράνομη τη χορήγηση σε αυτούς της προστασίας μέσω της ανωνυμίας» για να προσθέσει με νόημα «Ακόμη και για το πρόσωπο, μέλος της υπηρεσιακής κυβέρνησης του Σεπτεμβρίου του 2015, που έπεισε τον αρχιερέα της πλεκτάνης, πως η υπόθεση Novartis δεν αφορά κατά κύριο λόγο γιατρούς, αλλά πολιτικούς, προκειμένου να φύγει το δημόσιο ενδιαφέρον από γιατρούς και τον ίδιο και να μεταφερθεί στους πολιτικούς. Και ο αρχιερέας πείστηκε πανεύκολα κι έδωσε τις σχετικές πολιτικές εντολές, αφού έτσι τάχα θα κέρδιζε ψήφους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.