ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Π.Ψωμιάδης σε «καυτή» πόζα με την εκρηκτική Μ.Αλεξάνδρου

Ο Π.Ψωμιάδης σε «καυτή» πόζα με την εκρηκτική Μ.Αλεξάνδρου

Μετά το σάλο με τη διαφήμιση του Jumbo και την αποστολή αποκριάτικων στολών στα παιδιά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αποφάσισε να αφήσει στην άκρη το θρύλο του… Ζορό για να βρεθεί αγκαλιά με μία καυτή γυναίκα (και ποιος δεν τον ζηλεύει για αυτό άλλωστε)!

Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να κρατάει στην αγκαλιά του τη βραβευμένη πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου σε γνωστό στέκι της Θεσσαλονίκης.

Η Μαρία Αλεξάνδρου είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και διαθέτει έναν από τους πιο καυτούς λογαριασμούς στο Instagram, με τις πόζες της να προκαλούν ντελίριο.

Η εντυπωσιακή ξανθιά πριν από μερικά 24ωρα επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη.

Εκεί βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, για τον οποίο δήλωσε ενθουσιασμένη στην Espresso.

«Μόλις τον είδα μπροστά μου τρελάθηκα από τη χαρά μου. Λατρεύω το πάθος και το δυναμισμό του. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, τον οποίο θαυμάζω πραγματικά και ομολογώ πως είναι και ιδιαίτερα γοητευτικός» είπε η Μαρία.

Όπως αναφέρει η Espresso, στο αφεντικό της Sirina μπήκαν αμέσως σκέψεις μόλις είδε το… Ζορό αγκαλιά με τη Μαρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του, σκέφτεται να κάνει πρόταση στον Παναγιώτη Ψωμιάδη για να παίξει σε ερωτική ταινία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.