ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

ΚΙΔΗΣΟ: «Ο κ. Σαμαράς ας μείνει στις άκυρες θεωρίες συνωμοσίας και τον διχασμό των Ελλήνων»

ΚΙΔΗΣΟ: «Ο κ. Σαμαράς ας μείνει στις άκυρες θεωρίες συνωμοσίας και τον διχασμό των Ελλήνων»

«Στις άκυρες θεωρίες συνωμοσίας και το διχασμό των Ελλήνων σε κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα να μείνει ο κ. Σαμαράς», τονίζει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών σε ανακοίνωσή του, επισημαίνοντας ότι ο «αμετανόητος κ. Σαμαράς θα πρέπει να αφήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου ήσυχο».

Πιο συγκεκριμένα το ΚΙΔΗΣΟ αναφέρει:

«Ο αμετανόητος κ. Σαμαράς ας αφήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου σε όσους τον αγάπησαν και τον πίστεψαν – δεν χρειαζόμαστε βοήθεια στην ερμηνεία του.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου διάβαζε το διεθνές γίγνεσθαι όσο λίγοι. Η Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995, που οδήγησε στην επιδίωξη ένταξης των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ και αποτέλεσε πυξίδα για την ατζέντα της Θεσσαλονίκης του 2003, είναι πολιτικές κινήσεις που δεν μπορεί να αναλύσει ο κ. Σαμαράς – στερείται των κατάλληλων ερμηνευτικών εργαλείων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O κ. Σαμαράς, ας μείνει σε ό,τι γνωρίζει. Στις άκυρες θεωρίες συνωμοσίας και το διχασμό των Ελλήνων σε κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.