ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δ.Καμμένος: «Ο βασικός σκοπός είναι η δημιουργία ενός πατριωτικού μετώπου»

Δ.Καμμένος: «Ο βασικός σκοπός είναι η δημιουργία ενός πατριωτικού μετώπου»

Ο Δ.Καμμένος πρόεδρος της δεξιάς πολιτικής πλατφόρμας που ίδρυσε με τον Τάκη Μπαλτάκο, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για τη νέα αυτή προσπάθεια.

«Ο βασικός σκοπός είναι η δημιουργία ενός πατριωτικού μετώπου» τόνισε

Σε σχέση με τις πιθανές συνεργασίες, απέκλεισε οποιαδήποτε σχέση με την Χρυσή Αυγή και με την Κατερίνα Παπακώστα. Υποστήριξε ότι «η δεξιά πήγε μπροστά τη χώρα», τόνισε ότι δεν γνώριζε πως υπήρχε συμφωνία Τσίπρα – Καμμένου για την προώθηση αριστερής ατζέντας. Εξήγησε ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με τη ΝΔ «γιατί είναι κεντροδεξιά, εμείς δεν αναφερόμαστε στην έννοια του κέντρου». «Για την ακροδεξιά -συνέχισε- έχει γίνει τόση προπαγάνδα που είναι δύσκολο να δώσει κανείς έναν ορισμό. Αποκλείονται οι σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή, υπάρχουν τείχη απροσπέλαστα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου, ο αρχηγός του νέου κόμματος είπε ότι δεν πρόκειται αυτός να αναλάβει πρωτοβουλία επικοινωνίας με τον Φραγκούλη Φράγκο, αλλά αν εκείνος το θελήσει, θα απαντήσει στο τηλεφώνημά του. Κατά τον κ. Καμμένο, «μετά την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών θα συλλαμβανόμαστε όσοι μετέχουμε στα συλλαλητήρια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.