ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΑΝΕΛ για Κ.Πατέρα: «Αποχώρησε γιατί ήθελε να διοριστεί χωρίς να έχει τα προσόντα»

ΑΝΕΛ για Κ.Πατέρα: «Αποχώρησε γιατί ήθελε να διοριστεί χωρίς να έχει τα προσόντα»

Απάντηση στον πολιτευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Πατέρα που αποχώρησε με ηχηρό τρόπο έδωσε η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου σε έντονο ύφος.

«Ο πολιτευτής Τρικάλων κ. Κώστας Πατέρας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Κίνημα επικαλούμενος προσχηματικά διάφορους λόγους. Εκείνο που δεν λέει ο κ. Πατέρας είναι ότι ζητούσε να διοριστεί διοικητής νοσοκομείου χωρίς να έχει τα προσόντα. Παρακαλούνται όσοι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες επιθυμούν κυβερνητικές θέσεις χωρίς να διαθέτουν τα προσόντα, να αποχωρήσουν» δήλωσε η εκπρόσωπος του κόμματος, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι με μία δισέλιδη αιχμηρή επιστολή του προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο Τρικαλινός πολιτευτής Κώστας Πατέρας αποχώρησε από το κόμμα, κάνοντας λόγο για συνεργασία με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. “μόνο για τις πολιτικές καρέκλες”, για “παρεοκρατία” και “ανατροπή υποσχέσεων και προγραμμάτων προς το λαό”.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου των ΑΝ.ΕΛ. στα Τρίκαλα στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου και πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, καταφέρεται εναντίον την πολιτικής που ακολουθείται από τη συγκυβέρνηση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως “προσχώρησα στο κόμμα, γιατί είχα την ψευδαίσθηση ότι θα φέρνατε στην πολιτική αρένα, Αρχές και Αξίες, που είχαν ξεχαστεί προ πολλού και ότι θα ήσασταν αντίθετος με τις μέχρι τότε καταστροφικές πολιτικές”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Αντίθετα”, όπως αναφέρεται στην επιστολή, “είστε ενάμιση χρόνο στην εξουσία και ούτε τα Μνημόνια σχίσατε, ούτε τους δύστυχους πολίτες αυτής της χώρας ανακουφίσατε, αλλά φέρατε τρομερά μέτρα για όλους μας. Ανατρέψατε υποσχέσεις, ξεχάσατε τα προγράμματά σας, συνεργαστήκατε με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για να σώσετε δήθεν την πατρίδα αλλά μάλλον σώσατε την παρτίδα όλων σας…”. “Δεν αντιδράσατε στο κομματικό κράτος που στήνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και σχεδόν λησμονήσατε όλους τους πολιτευτές, της επαρχίας, όλα τα στελέχη και όλους τους ψηφοφόρους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Που είναι η ισονομία, η ισότητα, η αξιοκρατία και η διαύγεια που λέγατε;”

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.